Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (2.80 secunde)
Facilitatile acordate au avut ca efect crearea a peste 20.000 de locuri de munca, cele mai mari investitii fiind realizate in Bucuresti si judetele Ilfov, Alba, Arad, Arges, Brasov, Sibiu, Mures, Bihor si Prahova.
Potrivit acesteia, pana la sfarsitul lunii august firma se va extinde cu inca o locatie in Craiova si cu alte trei in Bals, Curtea de Arges si Filiasi.
Reprezentantii consiliilor judetene din Alba, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Dambovita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu si Suceava au discutat zilele acestea cu oficialii ANT despre posibilitatile legate de programul "Schi in Romania".
In cadrul licitatiei caritabile "Speranta si culoare", organizata luni, 4 septembrie, la Bucuresti, Posta Romana a adunat 11.250 RON pentru sprijinirea copiilor diagnosticati cu sindromul Down, prin scoaterea la vanzare a unui numar de 20 de tablouri realizate de copiii de la cercurile de pictura din judetul Arges.
Cele amenintate de catre conducerea actuala a CCIR sunt Camerele din Sibiu, Valcea, Arges, Neamt si Covasna. Vlasov ne-a explicat insa ca aceste amenintari sunt nelegitime, intrucat proiectele sunt ale Camerelor respective si banii li se cuvin de drept.
Arges, Fundatia Universitara pentru Promovarea Inventiilor, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Institutul de Genetica si Fiziologie a Plantelor, Universitatea "Stefan cel Mare", etc.
Cu 2.979 de angajati, societatea este cea mai mare companie de distributie si furnizare a energiei electrice din sudul tarii, avand ca arie de distributie judetele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Valcea si furnizeaza energie pentru 1,37 milioane de consumatori.
sase tipuri de tuica (tuica de Zetea, Valea Milcovului, Buzau, Arges, Zalau si Ardeleneasca de Bistrita), cinci de horinca (horinca de Maramures, Camarzana, Seini, Chioar si de Lapus) si alte cinci de vinars (Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea).
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
Acest fapt este evidentiat si de numarul mare de clienti pe care i-au avut bancile doljene in 2006, numar care situeaza Doljul pe locul sapte in tara, excluzand Bucurestiul, la numar de clienti bancari - dupa Cluj, Bihor, Arges, Iasi, Brasov si Timis.
Politistii care s-au ocupat de centralizarea datelor spun ca foarte multe infractiuni de acest gen au fost înregistrate în Capitala si în judetele Neamt, Sibiu, Bihor, Brasov si Arges.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Restrictia se aplica pe toate drumurile nationale din judetele Arad, Timis, Hunedoara, Caras - Severin, Bihor, Salaj, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Giurgiu, Buzau, Calarasi, Braila, Ialomita, Ilfov, Vrancea, Galati, Bacau si Vaslui.
Combinatul a fost inspectat de o comisie fomata din reprezentantii ai Garzii Nationale de Mediu, ai Agentiei Regionale de Protectia Mediului Pitetti si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.
Facturile Distrigaz Sud pentru clientii din judetele Ilfov, Arges, Brasov, Buzau, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Dolj, Olt, Galati, Braila, Vrancea, Gorj, Prahova, Valcea si Bucuresti pot fi platite de la orice ATM din reteaua BCR fara comision, se arata intr-un comunicat al bancii.
Despagubirile vor fi acordate producatorilor din judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui si Vrancea.
Semrom are în medie 200 de angajati, cu sucursale în Oltenia si judetele Arges si Teleorman. Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
Semrom are în medie 200 de angajati, cu sucursale în Oltenia si judetele Arges si Teleorman. Productia proprie de seminte certificate se face pe 2.000 de hectare arendate în zona Barasti-Spineni (judetul Olt).
Astfel, institutia va demara, pana pe 20 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme din 24 de judete, printre care Arges, Bacau, Bihor, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Maramures, Sibiu, Salaj, Vrancea, Valcea si Vaslui, unde s-a incheiat controlul administrativ pentru plata subventiilor fermierilor.
Proprietarii solicita pentru o garsoniera în Brazda lui Novac între 43.000 si 50.000 de euro, în Lapus Arges - 49.500, iar pe Calea Bucuresti se cer chiar si 62.500 de euro.
google-analytics.com