Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (2.76 secunde)
La finalul intalnirii cu liderii filialelor partidului din judetele Gorj, Sibiu, Brasov, Valcea, Arges, Caras-Severin si Alba, Geoana a precizat ca s-a stabilit ca, in perioada urmatoare, partidul sa se axeze pe "o critica mult mai pertinenta impotriva actualei guvernari".
vinuri dulci dobrogene, tuica de Arges, must inasprit din viile Ostrovului, rotocoale de cascaval si calupuri de telemea din Braila, miere din stupii Moldovei si ai Bucovinei, ciubere de Transilvania cu pastrama de oaie, carute de mere si pere de pe vaile Carpatilor, cantalupi uriasi din Turcia, parfum de trandafiri si hamuri mirosind iute a iuft si a catran din Bulgaria, stafide dulci in scoici rosii de culoarea purpurii din Corint, portocale si mirodenii din Cipru, lazi din lemn de chiparos si cedru din Liban, stofe de Teheran, casmiruri de India, matasuri de China, rodii si smochine din Iran, curmale coapte si rosii din Bagdad, cega, pastruga, morun si nisetru, cu icrele lor negre, de la Sulina.
deputatii PSD Adrian Nastase, Miron Mitrea, Emilian Cutean, Mihail Sireteanu si Serban Mihailescu, senatorul PC de Arges George Copos si fostul deputat PSD Ioan Savu.
Constantin Onu si mama sa, Elisabeta Onu, mesteri populari, din Bascov, judetul Arges, au participat recent cu turta dulce si cu figurine de turta dulce la targul din curtea MTR.
Am tinut cont de parerea FMI din 1990 pana acum", a declarat vicepremierul, ieri, la Curtea de Arges. Vicepremierul a mai aratat ca in tarile UE, TVA la alimentele de baza este de 9% sau, chiar de 0%.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
Aflat in vizita in judetul Arges, Ion Iliescu a tinut sa arate ca nimeni din conducerea PSD nu indrazneste sa-i impuna ceva.
Pe peretii manastirii Tutana (judetul Arges), construita in 1577, apare un astronaut, echipat ca pentru un zbor spatial. Oricum, nu este nicidecum o fiinta pamanteasca.
Nicolae Stefanescu, comandantul petrolierului Arges, povestea urmatoarele: - La 24 octombrie 1968, pe la orele 15:47 GMT, navigam pe o mare calma, prin stramtoarea dintre Madagascar si coasta de est a Africii, cunoscuta sub numele de Canalul Mozambic.
Arges, la 120 km nord-vest de Bucuresti). Aici, in padurea de pe dealul Nucet, au avut loc zeci de observatii de lumini stralucitoare, miscandu-se pe cer, noaptea.
Buzau -100.000 lei, Braila - 900.000 lei, Arges - 500.000 lei, Tulcea - 220.000 lei, Valcea - 500.000 lei, Dambovita -500.000 lei, Alba -50.000 lei, Bacau - 10.000 lei, Balti - 80.000 lei, Botosani - 25.000 lei, Cahul - 30.000 lei, Campulung -50.000 lei, Ciuc - 50.000 lei, Putna - 100.000 lei.
Urmeaza judetul Ilfov, cu 54 de companii si afaceri de 540 mil.lei, Prahova, cu 8 companii cu un business total de 401,8 mil.lei, Arges (22 firme/396,8 mil.lei), Timis (19/150,8 mil.lei), Brasov (13/90,4 mil.lei) si Buzau (10/87,5 mil.lei).
Pentru asigurarea stabilitatii politice si ramanerea la guvernare s-au pronuntat si filialele din Arges, Buzau, Botosani, Covasna, Calarasi, Dambovita, Dolj, Maramures, Satu Mare, Timis si Vrancea.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Pe langa faptul ca a declarat ca are 39 de actiuni la SC ALIA SA, directorul Directiei de Ape, Stefan Stoica, detine si un loc in consiliul de administratie al SC VIDRARU SA Curtea de Arges, de unde obtine lunar 3,9 milioane de lei vechi.
Cele 4 mandate de primari sunt in orasul Mioveni (Arges) si in comunele Poiana Blenchii (Salaj), Vladesti (Valcea) si Piatra (Teleorman).
Citate pentru corectitudine si actualizare au fost judetele Iasi, Giurgiu, Arges si Brasov, iar in privinta planurilor bazinale a fost dat drept model planul Prutului.
Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud. Ion Toma (PSD Olt), Ion Calin (PSD Dolj) si Florin Carciumaru (PSD Gorj) vor candida pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud-vest.
Ion Sasu, tot din PSD, detine o casa in Arges si un apartament in Bucuresti, liberalul Mihai Voicu o casa in Bucuresti, active financiare de aproximativ 1,2 miliarde de lei vechi si actiuni la mai multe banci si Societati de Investitii Financiare.
Viitoarea firma, denumita Petrochemical Arges, va concentra activitatile petrochimice din rafinaria Arpechim Pitesti. Arpechim si Petrobrazi sunt cele doua rafinarii ale companiei Petrom.
google-analytics.com