Cautare

177 de rezultate pentru "ardeal" (4.56 secunde)
In planurile lui Traian Basescu, judetele dispar si sunt inlocuite de regiuni pentru ca "ha, ha, ha, nu suna bine judetul Ardeal, ha, ha, ha".
Sunt foarte multi colegi care dupa congresul (PDL - n.r.) care a avut loc sunt nemultumiti si sunt multi colegi care vin din Ardeal, care au o problema in momentul in care noi facem publice aceste liste, pentru ca nu e vot secret", a spus Ilie Sarbu.
"Probabil ca o vom pierde in anumite localitati din Ardeal cu cei de la UDMR, dar asta este responsabilitatea PDL si a domnului Boc, un ardelean care de fiecare data i-a dat pe ardeleni pentru scaunul de aici, de la Bucuresti", a mai spus Ponta.
Iar cu UDMR, cum semnalam din start, nu-i decat vrajeala unui fals conflict, pentru ca PD-L sa recupereze terenul pierdut in Ardeal.
In rest, a ramas metoda "Pinalti" aplicata in zona rurala si mai ales la oamenii saraci, care insa in mod sigur nu va functiona in orasele mari si in Ardeal.
Faptul ca insusi baiatul lui de pravalie, Emil Boc, are in premiera, o opinie rezervata sau ca Eckstein-Kovacs, consilier prezidential, maghiar din Ardeal, demisioneaza pentru ca nu vrea distrugerea zonei, nu conteaza.
Jurnalul National:Este de admirat fidelitatea manifestata de UDMR fata de partenerii de coalitie, dar, totusi, la protestele din din ultimele doua saptamani, inclusiv din Ardeal, s-au lansat lozinci impotriva UDMR, care inseamna pierderea unor voturi valoroase...
Parlamentarii PDL si UNPR din Ardeal vor fi obligati sa aleaga intre sustinerea guvernului si pastrarea electoratului, modelul "statului in banci" putand fi echivalat tradarii interesului national.
Exista suficient de multi senatori si deputati din Ardeal care se dezic de segregarea operata la Targu Mures. In acest sens, este incontestabila si presiunea exercitata asupra lor de catre propriul electorat.
Iar acestia, se stie, in Ardeal sunt multi si disciplinati, astfel ca se constituie intr-o masa electorala deloc de neglijat.
Guvernul de la Budapesta incearca sa impuna un nou partid maghiar, in Ardeal, iar manevrele nationaliste i-au adus voturi lui Victor Orban.
Miscari interesante au loc in Ardeal, acolo unde grupul de la Cluj s-a vazut propulsat peste noapte, din nou, la masa bucatelor, dupa decizia lui Ponta de a-l numi pe Ioan Rus la ministerul de Interne, spre stupefactia mai multor centri de putere din partid.
Decizia, neceruta de nimeni din conducerea USL, ascunde, de fapt, invitatia la un gest similar din partea lui Ioan Rus, liderul grupului de la Cluj, care taie si spanzura in organizatiile PSD din Ardeal, adica exact cele care au boicotat masiv referendumul.
Desigur, e mai complicat in circumscriptiile din Ardeal, unde voturile se impart 4-2-2 sau 4-3-2, dar in rest va avea mandatele adjudecate cu majoritate, fara redistribuire, pe modelul votului de la referendum:
Asta chiar nu e treaba ta, ti s-a rupt in vara cand le-ai cerut ungurilor din Ardeal sa stea acasa.
"Declaratia dumneavoastra este jignitoare si dezamagitoare pentru romanii mai incercati de istorie din Ardeal. Declaratia dumneavoastra dovedeste o necunoastere a istoriei si constituie o abordare superficiala a trecutului si a prezentului".
"Declaratia dumneavoastra este jignitoare si dezamagitoare pentru romanii mai incercati de istorie din Ardeal. Declaratia dumneavoastra dovedeste o necunoastere a istoriei si constituie o abordare superficiala a trecutului si a prezentului".
"S-au facut auzite, in zilele din urma, dinspre fosta conducere a PDL, afirmatii conform carora Guvernul Romaniei ar discrimina Transilvania din punct de vedere economic, blocand investitiile majore in judetele din Ardeal, in ciuda contributiei acestora la PIB.
"Ii solicit premierului Viktor Orban si guvernului sau sa continue opera de reconstructie nationala si sa-si asume un statut de putere protectoare asupra maghiarilor de peste hotare, in Ardeal, la fel ca Austria in Tirolul de Sud".
Eu am incercat sa-l realizez si va rog sa il realizati si dumneavoastra, iar aici, la Satu Mare, la organizatia PSD, in primul rand, si dupa aceea TSD, faptul ca ati reusit sa fiti uniti, sa treceti peste ceea ce va desparte, va asigura forta pe care o aveti acum si speranta pe care eu o impartasesc a lui Mircea Govor ca veti fi, dupa ce dam deoparte voturile celor de la UDMR, una din cele mai performante organizatii PSD din Ardeal si din toata tara.
google-analytics.com