E-politic.ro informeaza: Victor Ponta: eu voi pune capat carierei politice a lui Basescu (Audio)
Liderul PSD Victor Ponta sustine intr-un interviu acordat e-politic.ro ca el va fi cel care va pune capat carierei politice a presedintelui Traian Basescu, asa cum l-a avertizat pe acesta inca din decembrie 2009, atunci cand era doar membru al Partidului Social Democrat.
Victor Ponta afirma ca Traian Basescu este ingrozit de USL. Prezentam in continuare interviul realizat cu presedintele PSD Victor Ponta.

-Cum comentati noul atac al lui Traian Basescu la adresa dumneavostra, in care spune ca sunteti un politician imatur si ca ii este jena sa va mai raspunda?

- si mie imi este jena sa ii raspund pentru ca este un iresponsabil. Iar eu am sansa sa ma maturizez, in timp ce el nu are nicio sansa devina responsabil.

- De ce credeti ca ati devenit una dintre tintele preferate ale lui Traian Basescu in ultima perioada?

- Pentru ca stie ca eu ii voi pune capat carierei lui politice, asa cum de altfel am declarat pe 7 decembrie 2009, cand nu eram nimic altceva decat un simplu membru PSD. si de ce se teme nu o sa scape.

- Credeti ca Traian Basescu vrea sa il atraga pe Crin Antonescu de partea lui, in conditiile in care repeta faptul ca ii pare rau ca PNL se afla in Opozitie si risca sa ramana acolo?

- Nu. Este un mincios, dar ca de obicei incearca sa bage zazanie. Nu are nicio sansa. stie foarte clar ca daca Crin Antonescu si cu mine ramanem impreuna, cariera lui politica se duce.

- Credeti ca Traian Basescu se teme de USL sau vorbeste serios atunci cand afirma ca Uniunea este si va fi un esec?

- Traian Basescu este ingrozit de USL. Daca nu se temea de USL ne-ar fi laudat la televizor. Dupa cum stim, intotdeauna Traian Basescu spune invers decat ceea ce gandeste. stie sigur ca USL este cosmarul lui si de acolo ii va veni sfarsitul.

- Ce trebuie sa faca USL pentru a nu se repeta rezultatul alegerilor din Neamt si Maramures?

- USL a functionat foarte bine si la Neamt si la Maramures. La Neamt a castigat, iar la Maramures a obtinut un numar dublu de voturi decat obtinuse raposatul Victor Surdu. In rest, a ramas metoda "Pinalti" aplicata in zona rurala si mai ales la oamenii saraci, care insa in mod sigur nu va functiona in orasele mari si in Ardeal.