Cautare

1233 de rezultate pentru "andrei" (2.58 secunde)
Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi. ... Au venit Adrian Daminescu, Andrei Kerestely.
In prezent, The Mono Jacks ii are in componenta pe Doru Trascau (voce, chitara), Andrei Zamfir (chitara), Cristian Chiru (bass) si John Ciurea (tobe) Jurjak - Muzician, regizor, artist vizual si licențiat in dreptul proprietații intelectuale, Jurjak(GeorgePetrosel) se pregateste sa scoata al doilea album Blues Berry”.
Fiecare cabinet veterinar din judet a primit calculator si a fost racordat la sistemul firmei, asa ca animalele o data crotaliate sunt introduse intr-o baza de date nationala", a explicat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj.
La standul geologului Andrei Costin Victor de la targul de cristale gasiti fosile, inele din amazonit, turcoaz, ametist din Brazilia, cristale maestru care in functie de forma sunt considerate de cristoterapeuti pentru a stapani anumite adictii ale omului, baghetele laser, cristalele Isis.
Potrivit inspectorului scolar general, Liviu Andrei, la Scoala Generala din Seciuri invatau 51 de scolari in clasele I-IV si 43 de prescolari. ... Deocamdata este bine pe traseele pe care le-am stabilit, dar nu se stie ce se va intampla la iarna", a spus Liviu Andrei, inspectorul scolar general.
Am incercat sa salvam ce se mai putea, in martie 1988, prin Stefan Andrei. ... Apropo de aceasta, daca in martie 1988 l-ar fi ascultat pe Stefan Andrei, am fi salvat economia Romaniei.
In total sint 1.200-1.300 de oameni care vor participa la mitingul de sustinere a presedintelui", ne-a declarat ieri dimineata presedintele executiv al Organizatiei Municipale PD, Andrei Lisinschi.
La inceputul lui februarie, Mircea Dinescu, Radu Filipescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu si Stelian Tanase - primul Comandor, ultimul Ofiter, iar ceilalti trei Cavaleri ai Ordinului National "Steaua Romaniei" au cerut Consiliului sa analizeze propunerea de a-i retrage aceasta decoratie lui Corneliu Vadim Tudor.
Demisia ambasadorului Romaniei in Austria Ambasadorul Romaniei in Austria, Andrei Corbea-Hoisie, si-a depus demisia in urma cu 10-12 zile din proprie initiativa, a declarat ieri purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica.
Catalin Avramescu, Andrei Cornea, Gabriel Liiceanu, Mircea Mihaes, Horia-Roman Patapievici, Andrei Plesu, Vladimir Tismaneanu si Traian Ungureanu au dat ieri publicitatii un Apel pentru o noua Constitutie.
Andrei Alexandru, purtator de cuvant al presedintelui Senatului Nicolae Vacaroiu, a primit decizie de politie politica din partea CNSAS, potrivit unor surse din cadrul Colegiului. ... Andrei Alexandru poate contesta decizia mai intai la Colegiu, iar in cazul in care verdictul se va mentine se poate adresa instantei.
Ne referim, desigur, la consilierii Liliana Mara, Steluta Andrei si Aurel Broasca.
Desi in urma cu catva timp au existat discutii in acest sens, Martin fiind tentat sa o faca, intr-un final acesta s-a razgandit, lasand loc liber viceprimarului Razvan Andrei.
Apostol Andrei" nu se mai afla in atentia consilierilor judeteni, care nu au dezbatut proiectul la ultima sedinta de Consiliul Judetean.
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
De exemplu, candidatul PDL ne-a anuntat ca nu are de ce sa stea de vorba cu presa, in timp ce actualul viceprimar, si totodata candidatul PSD pentru Primaria orasului Techirghiol, Andrei Razvan ne-a spus ca...
Tribunalul Galati a respins printr-o hotarare irevocabila contestatia formulata de Partidul National Taranesc Crestin Democrat Galati impotriva candidaturii lui Andrei Lisinschi (PD-L) la functia de primar al municipiului.
Lupta pentru functia de primar al Galatiului se va decide in cel de-al doilea tur de scrutin, cand se vor infrunta Dumitru Nicolae (PSD) si Andrei Lisinschi (PD-L). ... Dumitru Nicolae (35,48%), Andrei Lisinschi (23,63%), Marius Stan (18,82%), Razvan Avram (11,82%).
Tocmai de aceea Telegan a precizat ca i-a exclus deja din partid pe cei care il ajutau la conducerea partidului, printre care si prim-vicepresedintele Marian Popa, pe care il acuza ca s-ar fi unit cu social-democratii in campania electorala si i-ar fi creat probleme cu Partidul Democrat Liberal din cauza contestatiei la candidatura lui Andrei Lisinschi, iar toate au pornit de la stampila partidului aflata sub cheia presedintelui.
Solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi, de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu va fi luata in discutia Biroul Permanent al Senatului la jumatatea lunii august a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
google-analytics.com