Cautare

1233 de rezultate pentru "andrei" (2.96 secunde)
Prefectul Liviu Andrei a recunoscut si el ca utilajele de deszapezire sunt vechi. ... Impresionant!", a declarat Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj.
Primarii sectoarelor 1 si 4, Andrei Chiliman si Cristian Popescu Piedone, i-au solicitat lui Oprescu, la inceputul saptamanii, sa sprijine organizarea unui referendum prin care bucurestenii sa-si poata exprima opinia in legatura cu desfiintarea sectoarelor.
Vrem o justitie adevarata nu una care sa ii apere pe Mircea Andrei. ... Sa iasa Mircea Andrei din judet, sa plece!
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
"Trebuie spus odata si odata ca nu eu si nici cei mai multi din liderii liberali, nici Victor Ponta si nici Daniel Constantin, nu am fost membrii ai Partidului Comunist Roman asa cum au fost Traian Basescu, Emil Boc, Andrei Plesu, Vladimir Tismaneanu.
Andrei Plesu). In articolul de ieri din Adevarul as mai fi spus cite ceva, daca n-as fi avut fireasca limita de spatiu a rubricii.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Are Plesu cojones?" Acum cateva zile, Andrei Plesu a acordat un interviu alora de la Madam Blogary, in care i-o trage fin Supremului Sef, desi este si el, Plesu, cu curul in doua luntrii.
Imaginea cu presedintele Romaniei, care face valuri pe internet este realizata de un fotograf din Sibiu Traian Basescu s-a numarat printre personalitatile care au fost prezente sambata, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Saguna.
Momente tensionate Un moment tensionat la ceremonia de la Cotroceni a fost dupa ce ministrul de Externe, Andrei Marga, a depus juramantul. ... UPDATE 22:41Presedintele a avut un schimb de replici incordat cu ministrul de Externe, Andrei Marga, cu care a ezitat sa dea mana.
"Basescu s-a comportat ca la gradinita, la summit-ul NATO" Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca "la gradinita", la summit-ul NATO de la Chicago, unde "s-a scalambat" doar pentru a iesi in evidenta in fata presei, in momentul in care ministrul de externe, Andrei Marga, sustinea o declaratie, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Apropierea de copiii de acolo si dorinta de a se fotografia, exact in momentul in care ministrul Andrei Marga sustinea o declaratie, tine de ranchiuna sefului statului. Este un conflict clar intre Traian Basescu si Andrei Marga.
Politologul Andrei Taranu ne propune sa privim situatia si in sens invers. ... Ganditi-va ca aceasta relatie de coabitare nu ii convine nici lui, pentru ca nu mai are practic nicio putere reala", a explicat politologul Andrei Taranu.
"Miza nu o constituie acea zi libera, ci faptul ca Sfantul Andrei este ocrotitorul Romaniei iar aceasta zi era normal sa fie celebrata intr-un mod in care sa corespunda simtirii poporului roman si, nu in ultima instanta, faptului ca intr-un fel sau altul fiecare dintre noi simtim raspunderea morala, spirituala a unui atare eveniment", a spus Neacsu.
Novinite prezinta declaratia ministrului roman de externe, Andrei Marga, privind aderarea tarii la spatiul Schengen. ... • Romania nu va adera la Acordul Schengen inainte de decembrie 2012, a anuntat ministrul de externe Andrei Marga, citat de agentia bulgara Telegraph.
De asemenea, si secretarul Comisiei juridice din Senat, democrat-liberalul Mircea Andrei, a declarat ca ‘este firesc‘ ca democrat-liberalii sa conteste inlocuirea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, care ‘nu s-a facut legal‘. ... Numai grupul care numeste presedintele Senatului poate sa il si revoce", a afirmat Andrei.
Mutarea candidaturii actualului presedinte al Senatului din sectorul 1 in sectorul 6 este cauzata de neincrederea pe care conducerea PNL-ului o are in primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, oficial inca membru al partidului.
Mutarea lui Nicolaescu in Bucuresti a fost justificata de faptul ca el este presedintele interimar al organizatiei liberale din Capitala, dupa debarcarea din aceasta functie a lui Andrei Chiliman.
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector, ca "razboiul stupid" al declaratiilor impotriva ambasadorului SUA, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, face rau tarii si o arunca in ridicol.
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
google-analytics.com