Cautare

1233 de rezultate pentru "andrei" (3.27 secunde)
Oltenii salvati de Andrei Ivan si de VAR Etapa 29 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Andrei Ivan 45+4 Echipele de start:
Andrei Ivan (26 de ani) a fost protagonistul unui moment cum rar se vede pe un teren de fotbal. ... Patronul Craiovei, Mihai Rotaru, i-a gasit circumstante atenuante lui Andrei Ivan si a precizat ca nu e suparat pe capitanul "alb-albastrilor".
Secretarul Primariei Mangalia, Maria Andrei, afirma ca presedintele sectiei 226, din "zapaceala", a semnat procesul verbal de luare in primire a sacului cu cele 1.500 de buletine de vot, fara sa verifice insa daca acesta se afla in masina care a transportat buletinele.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. ... Theodor Stolojan va fi consilier prezidential pe probleme economice, Vasile Blaga va fi, probabil, seful Administratiei prezidentiale, iar Andrei Plesu va coordona departamentul de relatii internationale.
Senatorul PSD Ioan Talpes (foto) i-a trimis marti o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care ii cere sa-l puna la punct pe consilierul prezidential pe politica externa, Andrei Plesu, si chiar sa scape de el.
Proiectul legii salarizarii unitare nu este doar diletent, dar nu rezolva problema, ci impiedica punerea in miscare a resurselor si energiilor", arata Andrei Marga, rector al Universitatii Babes-Bolyai, fost ministru al educatiei.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Dr.Andrei Bodiu, scriitor; ... Dr.Andrei Muraru, Universitatea ' Al. I. Cuza ' Iasi; Prof. dr. Oana Murarus, Facultatea de litere, Universitatea din Bucuresti;
Sunt foarte mandru si de el si de Andrei. ... Am scris mai multe scrisori pentru Dana, pentru Andrei, pentru Mihnea.
RTV.NET - UPDATE 17.10 Andrei Alexandru, membru al PSD sector 2 si fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, protesteaza fata de faptul ca i-a fost invalidata candidatura la presedintia partidului.
Liderul social-democrat a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apar cei doi copii ai sai, Irina si Andrei, tinand o pancarta pe care este scris mesajul "La multi ani, tati! Cu drag, Irina si Andrei".
Andrei Lazar, în ultimele doua luni s-au înregistrat peste 30 de cazuri, preturile la Iasi fiind de doua-trei ori mai mici decât la clinicile italiene.„Majoritatea sunt tinere care au deja un loc de munca în Italia, dar vor o slujba mai buna. ... Andrei Lazar.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru, a declarat ieri ca prioritatea numarul unu a Aliantei, de a-i inlocui pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, se loveste de doua probleme, dintre care una insurmontabila.
Surprinzator, cel care a observat aceasta „incompatibilitate“ si care a atras atentia juristului primariei, Maria Andrei (care, la randul sau a trimis o sesizare catre prefectul judetului Constanta Danut Culetu) a fost chiar un coleg de partid, PD-istul Constantin Filimon.
In cadrul ceremoniei de acordare a titlului, Laudatio va fi sustinuta de Andrei Marga, care va prezenta conferinta „Valorile ferme in modernitatea tarzie. ... Dezbaterea Habermas-Ratzinger“, scris de Andrei Marga.
Fostul consilier prezidential Andrei Plesu a fost numit, prin decizie a premierului Calin Popescu-Tariceanu, in functia de membru in Consiliul de Conducere al Institutului Cultural Roman, condus de Horia Roman Patapievici.
1, Andrei Chiliman, este unul dintre cei mai influenti oameni din PNL. ... euro, au cerut prin vocea edilului acestui sector, Andrei Chiliman, ca, in ceea ce priveste aceasta problema, cetatenii sa se exprime prin vot.
Doctorul Andrei: ... Doctorul Cristian Andrei: Toate vremurile au cronica lor. Asta inseamna sa vezi bine, sa treci prin filtrul gandirii tale si al tuturor oamenilor care te privesc, sa fii echidistant, sa-i ajuti sa vada pe cei care nu inteleg.
Potrivit Realitatea.net, Andreea Bereclanu si Andrei Zaharescu ar fi divortat inca din primavara, dupa 15 ani de casnicie, scrie Wowbiz.ro, citand revista Ciao.
Sotii Vasile si Maria Andrei au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu un covor oltenesc din lana - la 450 RON, icoana veche de 50 de ani, obiecte din ceramica, portelan, alama, bronz, vas din alama argintata - la 120 RON, vederi, carti postale vechi, linguri vechi, lucrate manual - intre 50 - 250 RON, statueta de bronz - la 300 RON, doua sfesnice - la 400 RON, rasnita - la 80 RON.
google-analytics.com