Cautare

1231 de rezultate pentru "andrei" (9.09 secunde)
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Andrei Alexandru a postat, in data de 27.05.2014, un text pe FaceBook, pe care il puteti citi in continuare.
geofizician Costin Andrei Victor si dr. ... geofizician Marilena Carmen Andrei.
Primarul de la sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, este personajul cheie al unei noi anchete a procurorilor anticoruptie. ... Ancheta care il vizeaza pe Andrei Chiliman ar fi pornit de la un denunt facut de omul de afaceri Gheorghe Boeru.
Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional; ... Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand. ... Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional;
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Potrivit unor martori, si solistul Andrei Galut este internat la spitalul Floreasca, cu arsuri pe 45 la suta din suprafata corpului. Andrei Galut este intubat, este ventilat mecanic si se afla la terapie intensiva.
Pasionat de calatorii, fost skior de performanta, Andrei Hutanu este de profesie jurnalist la Radio Romania Cluj. ... Redam din jurnalul de calatorie al lui Andrei Hutanu (skipassmagazine.ro).
Andrei Versace este in doliu, dupa ce bunul sau prieten, Ghiata Daniel, a facut infarct si murit.
Luca Andrei Iclodean, in varsta de 23 de ani, se numara printre cei 527 de oameni raniti in atacul armat din Las Vegas, in care 59 de persoane au fost ucise.
Societatea de Transport Bucuresti (STB) a solicitat cresterea tarifului de calatorie la 2,5 lei, in conditiile in care actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al STB, Andrei Creci.
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. ... curentul ecumenic modernizant, cu tendinte clar proeuropene si globalizatoare reprezentat de PS Laurentiu a€“ si cel conservator panortodox a€“ reprezentat de çPS Andrei.
Fiica mai mica a presedintelui Basescu a pus ochii pe nimeni altul decit pe Andrei, fiul celui mai mare "dusman de clasa" al cirmaciului de la Cotroceni, Viorel Hrebenciuc.
Andrei Filip are contracte cu ei. ... Marius Mates si Andrei Filip, care sunt managerii mei. ... - Stilistul Maria Andrei imi creeaza vestimentatia de scena.
- Andrei Vlad si Dan Nicolae se ocupa de orchestratia si aranjamentul pieselor voastre. ... - Eu cu Andrei Vlad "Motanul" cant de cand a inceput sa ne cheme lumea la cantari. Andrei e un chitarist foarte bun si ne intelegem foarte bine.
Andrei Razvan Placinta, fiul Sorinei Placinta, fost ministru al Tineretului, a produs noaptea trecuta un scandal imens pe strazile Capitalei. ... In vara acestui an, Andrei Placinta si-a postat pe contul de pe o retea de socializare fotografii in care apare urinand pe o troita maramureseana.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Mariana Petrosanu, a declarat ca Andrei B. ... fiind lovit de Andrei B. ... a scos un pistol cu bile de cauciuc cu care a tras un foc in aer si apoi asupra lui Andrei B., lovindu-l in piept.
Andrei Chiliman:
Andrei Vochina dezvaluit cateva dintre discutiile purtate. ... Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
Andrei Ratiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghita (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiriches (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burca (CFR Cluj, 9/0), Nicusor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), MIJLOCASI:
google-analytics.com