Cautare

1231 de rezultate pentru "andrei" (4.01 secunde)
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va merge la Curtea de Conturi indiferent daca numirea consilierilor se va face pe legea veche de organizare si functionare a Curtii sau pe o alta noua, a declarat luni purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Crin Antonescu, vicepresedintele PNL si-a lansat miercuri candidatura pentru colegiul senatorial 2 din sectorul 1, la o cafenea din Piata Dorobanti, alaturi de echipa de campanie si de sustinatorii sai politici, Sorin Oprescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman.
Acesta a confirmat informatia, iar din cate spun primarii PD-L care au insistat ca el sa ramana pe functie, este posibil ca in cursul zilei de miercuri Mircea Iustian sa ii preia locul de subprefect pe care momentan il detine fostul liberal Cosmin Andrei.
Totodata, Valentin Preda a dat citire Hotararii de Guvern privind aplicarea mobilitatii pentru Cosmin Andrei, fostul subprefect, devenit acum inspector guvernamental cat si hotararea de instalare a noului subprefect Mircea Iustian.
In vreme ce Culetu a preferat sa renunte la agricultura, Cosmin Andrei, fostul subprefect al Constantei, a decis sa plece la Harghita unde va avea responsabilitati in ograda Ministerului Transporturilor. "Am decis sa accept detasarea mea la Harghita", a declarat pentru "Replica", Andrei Cosmin.
37 din 22 aprilie 2009, privind unele masuri de imbunatatire a activitatii administratiei publice, "reprezinta un act de barbatie politica", a declarat Andrei Iucinu (foto), purtator de cuvant al tinerilor social-democrati.
Comisarul Consiliului Europei (CoE) pentru drepturile omului Thomas Hammarberg (foto) s-a intalnit marti cu ministrul moldovean de externe Andrei Stratan, informandu-l ca la finalul misiunii in Republica Moldova va redacta un raport si recomandari cu privire la situatia drepturilor omului.
Cei doi au fost validati in locul Mariei Mota, respectiv al lui Liviu Andrei, care ocupa in prezent functii incompatibile cu postul de consilier judetean.
Andrei Murineanu (foto), pe masa presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu, a ajuns o plangere menita sa anuleze hotararea consilierilor. ... Andrei Murineanu functioneaza la sediul actual, pe strada Mircea cel Batran, inca din anul 1968, iar pana atunci, cladirea a servit Regimentului 34, parte a Diviziei 9 de Infanterie.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Subprefectul de Gorj, Liviu Andrei, a declarat ca angajatii din primariile unde au fost incasate sporuri si indemnizatii trebuie sa dea banii inapoi:
Demisia deputatului PSD Andrei Valeriu Steriu Situatia tragicomica in care se zbate PSD-ul a determinat o serie de deputati si senatori sa paraseasca formatiunea si sa se indrepte spre grupul independentilor in ciuda acuzatiilor de tradare.
In cursa pentru presedintia PSD au ramas 4 candidati, Mircea Geoana, Victor Ponta, Dorela Alistar si Andrei Alexandru, insa "meciul" se joaca intre Geoana si Ponta.
Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.
Andrei Gheorghe, fost consilier al ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a declarat in presa centrala ca Vladescu "nu intelege deloc ceea ce inseamna comunicare", precizand ca incetarea colaborarii a fost determinata de faptul ca au existat "asteptari diferite unul de la celalalt".
Astfel, moartea tinerei a dus la intocmirea unui dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele lui Andrei Condurache, cel care conducea autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.
Astfel, moartea tinerei a dus la intocmirea unui dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele lui Andrei Condurache, cel care conducea autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Andrei Marga - ministru al Sanatatii:
Printre cei desemnati pentru aceste portofolii se numara Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Un alt vicepremier, totodata ministrul Educatiei si Cercetarii, este propus Andrei Marga.
Prefectul Liviu Andrei a recunoscut si el ca utilajele de deszapezire sunt vechi. ... Impresionant!", a declarat Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj.
google-analytics.com