Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (1.96 secunde)
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
PSD a luat-o inaintea Puterii si a prezentat ieri un bilant al primelor sase luni ale actualei coalitii sub forma unei “Carti negre a unui guvern neputincios“.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
Dupa ce a dat apa la moara mandriei si orgoliilor democrate, Traian Basescu a racorit brutal tendintele hegemonice manifestate in ultimele doua luni de liderii PD.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Speriati de iminenta alegerilor anticipate, liderii Partidului Popular Crestin Democrat au cerut ultimativ PD si PNL sa dea un raspuns privind formarea unei aliante de centru-dreapta.
Deputatul PD de Timis, Valeriu Tabara, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor si fost ministru al Agriculturii in Guvernul Vacaroiu, a criticat ieri politica agricola sustinuta de actualul ministru de resort, liberalul Gheorghe Flutur.
Pentru a evita o criza politica in cadrul Aliantei D.A. intre PNL si PD, liderul democrat Emil Boc a respins imediat atitudinea critica a deputatului PD Valeriu Tabara fata de ministrul liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, a fost audiat, marti, de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul referitor la stenogramele atribuite Delegatiei Permanente a PSD.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
O multime de lideri ai Aliantei D.A. au fost, se pare, reclamati la Parchetul National Anticoruptie (PNA) inainte ca acesta sa fie reorganizat in Departamentul National Anticoruptie in cadrul Ministerului Public.
Raportul Agentiei pentru Strategii Guvernamentale (ASG) constata - cu prilejul „Zilei internationale a dreptului de a sti“, care se sarbatoreste la 28 septembrie - ca respectarea principiului transparentei in Romania este inca marcata de opacitate institutionala reziduala si de pasivism civic.
Puterea a suportat ieri la Senat tirul de reprosuri al celuilalt partid de opozitie, PRM, initiatorul motiunii simple „Explozia preturilor a devenit insuportabila pentru populatie“, printre cei 35 de semnatari numarandu-se si 16 reprezentanti ai PSD.
Potrivit deputatului Gelil Eserghep, „PRM este mai pregatit acum ca niciodata de alegeri anticipate”. Conform parlamentarului PRM, in acest moment extrem de agitat al scenei politice romanesti „Basescu ii face pe cei de la PNL sa danseze pe sarma”.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Presedintele Comisiei pentru buget-finante, senatorul PNL Varujan Vosganian, a remarcat ieri, la dezbaterea Bugetului national, „dramatismul care l-a incercat“ pe liderul PSD Mircea Geoana cand a criticat bugetul, senatorul liberal cerandu-i acestuia „sa faca un efort“ pentru a-si adapta mentalitatea la realitate.
Liderul PSD, Mircea Geoana, impreuna cu reprezentantii organizatiilor judetene social-democrate din Caras-Severin, Arad, Hunedoara, Timis, Mehedinti si Gorj, au apreciat sâmbata ca Guvernul Tariceanu trebuie sa-si dea demisia din cauza politicii antisociale pe care o promoveaza.
Senatorii si deputatii vor avea pana la sfarsitul anului masini noi, tip Logan, daca le predau in timp pe cele vechi si daca respecta listele de distributie.
Prima sedinta a Consiliului Judetului din acest an pregateste momente de agitatie si dispute. O ordine de zi incarcata, cu multe puncte care prefigureaza noi dispute intre alesii judetului.
google-analytics.com