Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (4.71 secunde)
Ministrul secretar de stat din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Lucia Varga, a participat ieri la intalnirea comandamentului litoral, pentru a urmari felul in care este aplicata strategia guvernamentala referitoare la turismul de pe malul Marii Negre.
Cei cinci liberali sanctionati de conducerea partidului pentru ca au avut alta parere in privinta propunerii PNL de retragere a trupelor romanesti din Irak sunt in continuare pusi la zid.
Femeile conservatoare s-au intilnit simbata, in sala de spectacole a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", pentru a vorbi despre ceea ce reprezinta fenomenul "copiii strazii".
Ciinii maidanezi si strazile care arata jalnic sint principalele ofuri pe care galatenii le-au semnalat in ultimele saptamini edilului sef al urbei pe site-ul www.domnuleprimar.ro.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca exclude orice forma de colaborare cu partide din actuala putere si a subliniat ca este greu de crezut ca partidul pe care il conduce va mai accepta, la viitoarele alegeri, o colaborare cu PC.
Acuzatiile presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, referitoare la programarea pe criterii politice a primarilor care vor sa obtina finantare prin Ordonanta de Guvern nr.
Pe site-ul Primariei Galati, zilnic, sosesc reclamatii adresate edilului sef al municipiului. Printre acestea s-a strecurat si cea a unui politist comunitar nemultumit de ceea ce i se intimpla ca angajat al actualei Politii Comunitare.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. Omul politic nu mai voteaza nici un proiect de hotarire de consiliu local care are legatura cu Comisia de urbanism din cadrul CL.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. Omul politic a cerut ieri ajutorul celor mai grei politicieni din oras.
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, s-a aratat ieri uimit de "dramatismul" cu care unii lideri ai PD sau PNL se delimiteaza de orice fel de legatura cu PSD, desi din partea celor doua partide vin separat semnale privind necesitatea unei colaborari cu social-democratii.
Senatorul liberal de Hunedoara Viorel Arion a declarat ca in centrele special amenajate din judet s-au strans peste 2.000 de semnaturi pentru retragerea trupelor din Irak, urmand ca actiunea sa continue pana in septembrie.
In urma acuzatiilor lansate de PIN, Colegiul trebuie sa verifice inca o data dosarul lui Corneliu Vadim Tudor si sa dea un nou verdict.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca grupurile parlamentare ale PSD, precum si senatorii si deputatii cu functii de conducere in cele doua Camere vor prezenta joi si vineri rapoarte de activitate, care vor fi analizate de conducerea partidului.
In cursul zilei de vineri, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a promis ca-si va taia mana dreapta, in direct, la toate posturile de televiziune, daca se va dovedi ca a scris vreo nota la Securitate, precizand el facea reclamatii doar la partid, iar cu securistii doar vorbea.
Mustrat in scris de comisarul european pentru justitie si afaceri interne Franco Frattini si comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, presedintele UDMR Markó Béla a declarat ca parlamentarii uniunii vor vota legea Agentiei Nationale de Integritate chiar si in cazul in care nu vor fi acceptate amendamentele UDMR.
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Senatorii Comisiei juridice au inceput dezbaterile pe marginea Ordonantei 16/2006 de modificare a Legii 187/ 1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirare a Securitatii ca politie politica.
Consiliul Judetului a fost tinta a nu mai putin de 88 de petitii din partea cetatenilor judetului Galati. In primele sase luni ale acestui an 85 dintre cele 88 de petitii ajunse la CJ Galati au fost rezolvate, alte 3 fiind in curs de solutionare.
Liberalii isi dau afara din partid oamenii din institutiile statului pe motive disciplinare, obligandu-i practic pe acestia sa se reorienteze, intr-un viitor apropiat, catre constructia politica a lui Stolojan si Stoica.
google-analytics.com