Cautare

174 de rezultate pentru "bureata claudia" (3.26 secunde)
Claudia Bureata este prezenta zilele acestea la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, deschis intre orele 10.00 - 18.00.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei. ... Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata!
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei. ... Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata!
- Acum canti cu numele tau, Claudia Pavel. ... - Acum sunt Claudia Pavel. ... Claudia Pavel a muncit timp de doi ani la albumul ei. ... Claudia Pavel. ... Claudia are un nou single, "Crazy", cu care spera sa-si incante fanii la fel cum a facut-o pana acum.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica. ... WanderLust - taramul in care i-a transpus noua colectie exuberanta, vesela si plina de culoare a creatoarei Claudia Rawlings.
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA!
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate zilnic, pe Platoul de la Piata Amzei.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati. ... Pe comerciantul de bijuterii, antichitati, briliante, diamante si ceasuri vechi, Ilie Bureata zis Marin Miliardaru', il gasiti zlnic, la Piata Amzei, intre orele 9.00 - 18.00, dar si la nr.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari. Smarldul se vinde cel mai bine si orice obiect are clientul sau, ne-a spus colectionara Claudia Bureata.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. ... Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza. ... "Am ales învatamântul pentru ca ne place sa lucram cu copiii", a precizat Claudia Vaicar.
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza. ... "Am ales învatamântul pentru ca ne place sa lucram cu copiii", a precizat Claudia Vaicar.
La fiecare inceput de an, dupa sarbatori, frumoasa cantareata de muzica populara Claudia Ghitulescu recurge la cure de detoxifiere. ... Astfel, Claudia a incercat cura lui Dr. ... Dupa cura de detoxifiere, Claudia Ghitulescu are grija ca alimentatia ei sa fie una corecta.
Una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara, Claudia Ghitulescu, a avut parte sambata seara de un drum destul de greu pentru a ajunge la destinatie, un botez la care a fost invitata sa cante.
Claudia Pavel a ales sa-si petreaca mini vacanta de Rusalii la hotelul Orizont din Predeal, o oaza de liniste situata relativ aproape de Bucuresti, care intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta:
Artista Claudia Pavel (Cream) a profitat din plin de cele cateva zile libere pe care le-a avut inaintea concertelor de sarbatori si alaturi de familie si prieteni s-a relaxat pe Valea Prahovei.
google-analytics.com