Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (2.04 secunde)
Presedintele UDMR Markó Béla si episcopul reformat László Tökés s-au intalnit ieri la Cluj pentru a conveni asupra infiintarii unui for permanent de discutii intre UDMR si reprezentantii maghiarilor din Romania in scopul obtinerii autonomiei mult-visate.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda.
"Implica-te! Semnaleaza un caz de birocratie!" - acesta este sloganul sub care a fost lansat oficial, ieri, un site pe care cei nemultumiti de felul in care sunt tratati de functionarii publici isi pot spune pasul.
Comitetul Executiv al PNL a desemnat joi seara presedintii comitetelor interimare la organizatiile cu lideri platformisti, dupa ce Delegatia Permanenta a decis suspendarea actualelor comitete si implicit a presedintilor acestora.
Varujan Vosganian a fost validat, ieri, pentru postul de ministru al Economiei, de catre comisiile parlamentare de specialitate, cu 40 de voturi pentru, trei contra (PRM) si sapte abtineri (PSD).
Valeriu Stoica a declarat ieri la finalul intalnirii cu reprezentantii din teritoriu ai PLD ca viitoarea "entitate politica" va avea la baza opt principii.
Camera Deputatilor a dat ieri castig de cauza unei initiative legislative apartinand deputatilor PSD Tudor Mohora, Valer Dorneanu si Florin Iordache.
Negocierile care au avut loc aseara intre premierul Calin Popescu Tariceanu si liderii partidelor parlamentare s-au terminat fara nici un rezultat notoriu.
Ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Radu Stroe, si-a depus demisia din functie ieri-dimineata la cabinetul premierului Calin Popescu-Tariceanu.
Un grup de medici din cadrul Spitalului Orasenesc Rovinari l-au reclamat pe managerul unitatii, doctorul Laurentiu Cosmulescu, la presedintele Romaniei.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat propunerea legislativa a deputatului PRM Lucian Bolcas referitoare la suspendarea aplicarii ordonantei care permite DIICOT sa intercepteze convorbirile telefonice si sa verifice conturile bancare fara aprobare judecatoreasca.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. Daca examenul va fi picat, cainii fara stapan nu vor mai avea unde sa fie stransi si ar putea invada strazile Craiovei.
Conservatorii galateni si-au analizat ieri activitatea din ultimul trimestru al anului trecut in cadrul unei sedinte care avut loc in sala de spectacole a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".
Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie (ANRE), Nicolae Opris, a declarat joi ca s-a intalnit dupa iulie 2005 cu fostul ministru al Economiei Codrut Seres si consilierul prezidential Theodor Stolojan, iar discutia a vizat si contractul dintre Energy Holding si Alro Slatina.
Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 (IRR) a organizat ieri o dezbatere asupra Raportului Comisiei prezidentiale de condamnare a dictaturii comuniste, optiune de altfel deloc surprinzatoare, dat fiind faptul ca respectivul institut este condus de unul dintre "incriminatii" raportului, Ion Iliescu.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
google-analytics.com