Cautare

1420 de rezultate pentru "amati" (1.94 secunde)
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
Conducerea Consiliului National Secuiesc a anuntat ieri ca la Marea Adunare Secuiasca ce va avea loc la Odorheiu Secuiesc la 15 martie, Ziua Nationala a Maghiarilor de Pretutindeni, CNS va lansa o proclamatie pentru infiintarea ¥inutului Secuiesc ca regiune autonoma.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca PSD ar prefera ca legea privind Statutul parlamentarilor sa "intre in adormire" printr-o eventuala nepromulgare de catre presedintele Traian Basescu, urmand sa fie refacuta de un viitor Parlament, ales prin vot uninominal.
Liderii UDMR isi ataca din nou adversarii care ii concureaza in randul electoratului etnic maghiar.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Problemele pe care primarul Ion Ionita din Agigea le are cu Departamentul National Anticoruptie sunt, din punctul de vedere al acestuia, false probleme, "inscenari ale PSD", "facaturi".
Conducerea CNS asigura comunitatea romaneasca si pe presedintele Traian Basescu ca Marea Adunare Secuiasca nu este un atac la integritatea teritoriala a tarii, sustinand ca la Odorheiu Secuiesc nu se va proclama autonomia teritoriala, ci dorinta secuimii pentru obtinerea acestui drept.
Dupa ce primarul din Ordoheiul Secuiesc a refuzat marti sa autorizeze un miting al UDMR in acelasi loc si la aceeasi ora cu intalnirea convocata de Consiliul National al Secuilor, manifestarile anuntate sa se desfasoare la 15 martie provoaca tensiuni intre UDMR si Uniunea Civica.
Manifestarile din Transilvania dedicate Zilei maghiarilor de pretutindeni, mai ales cele de la Odorheiu Secuiesc, s-au desfasurat fara amploarea si incidentele interetnice asteptate.
De ziua nationala a Ungariei, Consiliul National al Secuilor a cerut autonomia tinutului secuiesc prin intermediul unei proclamatii citite in fata oamenilor care au participat la manifestarile organizate la Odorheiu Secuiesc.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), sustine ca poate aparea oricand posibilitatea unui guvern minoritar, prin retragerea Partidului Conservator de la guvernare.
Dezintegrarea Partidului Social Democrat este vizibila pentru oricine, mai putin pentru liderii sai. Pe de alta parte, acestia nu puteau sa iasa si sa declare oficial inchise obloanele fostului partid de stat.
Divergentele dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Traian Basescu, pe tema Strategiei de securitate nationala si a conceptului de "buna guvenare", au fost preluate de parlamentarii afiliati celor doua tabere.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului.
Din 1986, 9 Mai a devenit Ziua Europei, un bun prilej pentru a fi organizate diverse actiuni si festivitati, menite sa apropie Uniunea Europeana de cetatenii ei, dar si pe cetatenii Uniunii intre ei.
Tensiunile din cadrul Aliantei din ultima perioada, zgandarite si de iesirea la rampa a fostului lider liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, sunt departe de a se fi stins.
Motiunea simpla pe tema gripei aviare a fost depusa si citita ieri dupa-amiaza in plenul Senatului de PSD, aceasta urmand a fi dezbatuta la sfarsitul saptamanii.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Motiunea de cenzura pe care PSD o vantura in ultimele zile a starnit reactii dintre cele mai diverse in mediile politice romanesti.
google-analytics.com