Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (4.82 secunde)
Tinand cont ca in Banie functioneaza patru regii autonome subordonate municipalitatii, vor mai avea loc la masa 20 de protejati politic, fata de 28 (cate sapte la fiecare regie - n.r.) in prezent.
Situatia din localitatea constanteana Tortomanu cu privire la primarul Gheorghe Panait este din ce in ce mai tensionata.
Sinistratii, ajutati de guvern 210 familii si persoane singure din 28 de judete, printre care si judetul Dolj, ale caror locuinte au fost distruse de inundatii, alunecari de teren sau incendii, sau care au pierdut, ca urmare a unor accidente, un membru al familiei, vor primi din partea statului ajutoare care variaza intre 200 si 15.000 de lei noi.
Printre sustinatorii acestuia se afla 28 de parlamentari ai PNL. In plin scandal intre PNL si PD, platformistii anunta ca renunta la orice dialog cu actuala conducere liberala si ca pun bazele unui nou partid.
Varujan Vosganian a primit ieri binecuvantarea Parlamentului si a presedintelui Basescu pentru a ocupa fotoliul de ministru al Economiei si Comertului.
La 28 noiembrie, presedintele PE, Josep Borrell, a declarat, la finalul Conferintei Presedintilor grupurilor politice din Parlamentul European, ca atat candidatul roman, Leonard Orban, cat si cel bulgar, Meglena Kuneva, au primit avize favorabile, votul final in PE urmand sa aiba loc in sesiunea 11-14 decembrie.
Procentajul este superior celui obtinut in general de Le Pen de la sfarsitul anilor ‘80, chiar daca au fost semnalate cateva maxime punctuale, printre care cea din mai 2002, cand 28%dintre francezi s-au declarat "mai degraba" sau "in totalitate" de acord cu presedintele Frontului National, formatiune de extrema dreapta.
Alaturi de aceste firme se afla si entitati mai mici, constituite in asociatii, dintre care mentionam Asociatia Handicapatilor Neuropsihomotor - datorii de 3,28 milioane de lei vechi, Asociatia Nationala a Actionarilor - sase milioane de lei vechi si Asociatia Culturala Academia de Umor - 4,5 milioane de lei vechi.
In privinta sustinerii unei motiuni de cenzura, ce poate determina caderea Guvernului, cei 28 de parlamentari ai viitorului PLD au declarat ca o vor sustine in functie de cine anume o va initia si in functie de tema acesteia.
Euro Info Centre a consiliat anul acesta sute de IMM-uri si a format specialisti in standardizarea UE. Uniunea Europeana e la doi pasi de intreprinzatorii valceni.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ieri, cu ocazia unei adunari festive organizate pentru a marca aderarea la UE, ca Romania este integrata, din punct de vedere militar, in politica europeana de securitate si aparare.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a cistigat, dupa cum se arata in declaratia de avere depusa pe 28 decembrie 2006, 97.169 de lei din vinzarea unui teren, 10.000 de lei din vinzarea unei Dacii, si 6.200 de euro din vinzarea unor actiuni.
Pentru functia de membru in Consiliul de administratie al Eximbank, Bodu a incasat 28.131 de lei.
In declaratia de avere datata 28 mai 2006, depozitul in euro deschis in 2002 avea 49.000 de euro, cardul in euro deschis in 2000 avea 1.058,72 euro, cardul in dolari deschis in 1998 avea 119,39 USD, iar cardul in lei avea 112,93 lei.
Castigatoarea competitiei intiativelor legislative ce au termenul depasit este, fara drept de apel, Comisia juridica, care a intarziat depunerea rapoartelor in cazul a 28 de legi.
Am facut din nou demersuri catre Ministerul Apararii pentru terenuri, iar suprafata existenta in prezent la statiunile de cercetare din judet este de 28.000 de hectare, dar trebuie sa asteptam aparitia unui act normativ pentru a vedea cat se va putea restitui.
PSD Constanta si-a prezentat duminica, 28 ianuarie a.c., candidatul pentru functia de primar al comunei Ghindaresti, in persoana lui Vasile Gavrila.
Optiunile romanilor privind componenta consiliilor locale, in cazul organizarii de alegeri locale, s-ar indrepta catre PD, in proportie de 28,3% , urmat de PSD, cu 22,2% din voturi, si PNL, cu 17,3%, releva un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 13-19 ianuarie.
Inregistrarea prezinta doi piloti americani care au atacat din greseala un convoi de vehicule blindate ale trupelor aliate, la 28 martie 2003, la nord de Basra, omorand un soldat britanic si ranind alti patru.
Bulgaria se pregateste sa marcheze, astazi, prin manifestatii fara precedent, opt ani de detentie a celor cinci infirmiere bulgare si a medicului palestinian condamnati la moarte in Libia.
google-analytics.com