Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (3.42 secunde)
PD- 28,78% (1.471.756 voturi), PSD- 23,14% (1.183.065 voturi), PNL- 13,45%, PLD- 7,78% si UDMR- 5,52%, carora li se alatura si independentul Laszlo Tokes, cu 3,43%.
Pe locul trei în topul preferintelor doljenilor s-a situat Partidul National Liberal, cu 19.239 de voturi, adica 11,28% din numarul voturilor valabile, PNL fiind astfel în Dolj sub media obtinuta pe tara.
Totalul voturilor valabil exprimate este de 5.112.248, iar al celor nule de 246.405, adica 4,59%.PD se afla în continuare pe primul loc, cu 28,78% din voturi, urmat de PSD, cu 23,14% si de PNL, cu 13,45%.
Pe locul trei în topul preferintelor doljenilor s-a situat Partidul National Liberal, cu 19.239 de voturi, adica 11,28% din numarul voturilor valabile, PNL fiind astfel în Dolj sub media obtinuta pe tara.
El a tinut sa sublinieze ca aceasta decizie nu are nici legatura cu rezultatele alegerilor pentru PE si ca inca din 28 octombrie a prezentat o astfel de demisie liderului Marko bela care a refuazt-o cerandu-I sa se ocupe de Campania pentru europarlamentare.
Constantin Dumitriu a renuntat in mod oficial, la data de 28 noiembrie, la fotoliul de viceprimar, in urma alegerii sale ca europarlamentar pe listele Partidului Democrat.
Liderul senatorilor PNL si-a mai exprimat convingerea ca "28% plus 8% nu va face 36%, ci doar 30%, cu tendinte de scadere'.
Forumul Civic Romanesc a solicitat Academiei Romane, printr-o scrisoare deschisa, din 28 noiembrie, sa retraga "de urgenta" titlurile de membri de onoare lui Constantin Balaceanu-Stolnici si lui Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolit al Banatului.
Reamintim ca in urma obtinerii mandatului de europarlamentar pe lista PD, Constantin Dumitriu, care a fost ales viceprimar atunci cand era consilier local al PC, si-a dat demisia din functie pe data 28 noiembrie, acest lucru urmand sa fie validat in cadrul sedintei Consiliului Local.
La 28 februarie, in plenul reunit al Parlamentului, PSD a prezentat "capetele de acuzare" din documentul suspendarii: social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni.
Pe 28 decembrie, presedintele Basescu s-a intalnit cu reprezentanti ai sindicatelor, anuntand dupa discutiile respective ca Presedintia va media o intalnire a acestora cu Guvernul.
Pe langa acestia se mai numara deputatul democrat Constantin Petrea, care are ultima declaratie de avere datata 20 decembrie 2006, urmat de deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, care a semnat ultima declaratie pe 28 decembrie 2006, si de senatorul PSD Viorel Stefan, care a intreprins ultima oara aceasta activitate pe 31 decembrie 2006, in timp ce deputatul Petru Lificiu, proaspat membru al PD-L, a semnat ultima declaratie de avere pe 6 ianuarie anul trecut.
Potrivit proiectului votat de consilierii municipali, pentru terenul de 28.500 de metri patrati pe care Costica Constanda il are in proprietate in Parcul Bordei (pe care poate ridica constructii de cel putin patru etaje), omul de afaceri va primi un teren cu aceeasi suprafata in zona cunoscuta ca Satul Francez, precum si constructiile edificate pe acesta care in prezent apartin domeniului privat al Municipiului Bucuresti.
Contrele continua pe tot parcursul anului, pe 28 noiembrie Gratiela Iordache scotand in evidenta faptul ca bugetul de stat pe 2008 se fundamenteaza pe o taxa ce urmeaza sa fie modificata.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004. ... 252 din 28 mai 2007 si a sentintei penale nr.
Cand vine vorba de increderea in formatiunile politice, peste jumatate dintre ziaristi au spus ca nu au incredere in niciun partid, scor urmat de PD-L, cu 28,6%, si PNL, cu 14,3%.
Referindu-se la criza locurilor de spitalizare, Nicolaescu a precizat ca 28 de noi spitale sunt in curs de realizare, printre ele si spitalul regional Constanta, pentru care s-au deblocat deja fonduri de peste 500 miliarde lei vechi.
Potrivit calendarului pentru concursul la sefia ANI, pana in 28 februarie, candidatii trebuie sa-si depuna planul de management, iar in 15 martie vor sustine proba scrisa.
PDL crede ca va fi un tur doi Cojocaru-Crivineanu la Murfatlar Revenind la candidati, pentru Poarta Alba PDL l-a prezentat pe Vasilica Delicote, creditat cu 28,8 procente momentan.
Pe data de 28 februarie, la sedinta de Consiliu Local convocata de primarul Tudorel Calapod, au fost repusi pe functie mai multi consilieri locali, dar si fostul viceprimar Stefan Galbau, care a fost anterior exclus din aceasta functie intrucat migrase de la un partid la altul, ceea ce legea interzice.
google-analytics.com