Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (2.01 secunde)
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007.
"justitia Monicai Macovei". "Nu inteleg de ce se tot amana validarea, Ne-au dat un nou termen acum: pe 28 mai".
Liderii din judetele merituoase, printre care se afla si Bihorul cu cele 78,28% voturi pro- Basescu, vor primi meniul complet, ceilalti vor capata sanctiuni si vor inghiti in sec.
Un post de presedinte drept rasplataDupa cum sustin procurorii, Adrian Nastase, ajuns prim-ministru al guvernului pe 28 decembrie 2000, l-a „rasplatit“ în prima sedinta de guvern, aprobând Hotarârea de Guvern nr.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a solicitat ieri printr-o scrisoare, Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa-i dea informatii despre situatia prezentei in tara sau in Capitala, in perioada 28 mai-2 iunie, a 13 deputati a caror semnatura se afla pe motiunea de cenzura a PD.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca nu-i poate da informatii senatorului PRM Gheorghe Funar in legatura cu prezenta in tara sau in Capitala, in perioada 28 mai-2 iunie, a 13 deputati ale caror semnaturi se afla pe motiunea PD, pentru ca membrii BP nu se pot substitui organelor de ancheta.
In aceeasi zi, in intervalul orar 16.00-20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Rezolvarea acestora este prevazuta in perioada 25-27 iunie, iar afisarea rezultatelor finale in data de 28 iunie.
Potrivit site-ului Presedintiei, Traian Basescu a primit in cursul anului trecut nu mai putin de 25 de cadouri din categoria celor pentru care declararea este obligatorie.
Chiar si in aceste conditii, ultimul punct de pe ordinea de zi, acordarea unor noi spatii catre Protectia Copilului, nu a putut fi aprobata pentru ca in sala nu se aflau doua treimi dintre cei 28 de consilieri judeteni.
Geoana mentioneaza ca legea initiata de PSD si adoptata de Parlament pe 28 iunie 2007 prevede si aceste lucruri, pe langa majorarea pensiilor din sistemul asigurarilor de stat si dublarea pensiilor agricultorilor.
"Votul politic pentru Consiliul Judetean Constanta si consiliile locale este de aproximativ 39 de procente", a spus Dutu, aratand ca exista localitati unde procentele se situeaza undeva la 27-28%, ca de exemplu Cernavoda, in alte localitati - 50 sau 45% sau 61%, cum este cazul localitatii Rasova.
Cifrele au parvenit presei printr-un comunicat al Cabinetului presedintelui Camerei si se refera la o vizita oficiala in Mexic, in perioada 22 iulie - 28 iulie, la invitatia lui Jorge Zermeno Infante, presedintele Camerei Deputatilor din Mexic, si o vizita oficiala in Chile, in perioada 29 iulie - 3 august, la invitatia lui Patricio Walker Prieto, presedintele Camerei Deputatilor din Chile.
In urma votului secret, Ponta a primit sustinerea a 28 de deputati social-democrati, in timp ce Nicolicea, a obtinut insa 52 de voturi si-si va pastra functia si in actuala sesiune parlamentara.
In privinta increderii in personalitatile politice, presedintele Traian Basescu aduna 54% din increderea electoratului, fiind secondat de Gigi Becali, cotat cu 37% si Theodor Stolojan, cu 28%.
Citatia a venit ca urmare a faptului ca mai multi consilieri contesta legalitatea Hotararii de Consiliu Local Eforie nr. 199/28.06.2007, prin care se aproba o emisiune de obligatiuni in valoare de mai multe milioane RON.
Nicusor Baroi, locul 16, si Mircea Baleanu, locul 28. Ce stie lumea... Adriana Ticau, candidata PSD, pare a fi cea mai cunoscuta printre galatenii care stiu cu ce se "mananca" alegerile europarlamentare, mai ales ca este deja europarlamentar.
Nicusor Baroi, locul 16, si Mircea Baleanu, locul 28. Ce stie lumea... Adriana Ticau, candidata PSD, pare a fi cea mai cunoscuta printre galatenii care stiu cu ce se "mananca" alegerile europarlamentare, mai ales ca este deja europarlamentar.
A devenit presedinte al PD, ales la 18 mai 2001, la Conventia Nationala Extraordinara a partidului, iar de la 28 septembrie 2003, co-presedinte al Aliantei DA PNL-PD.
Partidul Social Democrat a castigat la mustata alegerile pentru Parlamentul European din judet, obtinand cu aproximativ 3.000 de voturi mai mult decat PD.
Medic 28. Manescu Ramona Nicole - 35 ani. Profesia: Avocat 29. Csibi Magor Imre - 27 ani. Profesia: Politolog 30.
google-analytics.com