Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.66 secunde)
Acelasi lider al pensionarilor ne-a mai spus si ca urmatorul protest al pensionarilor va avea loc la Bucuresti, cel mai probabil pe data de 28 februarie.
Pentru cele 28 de deplasari pentru perfectionarea in strainatate a angajatilor din institutie, consiliul judetean a cheltuit in 2006, in total, 1,2 miliarde de lei vechi.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale PSD Bucuresti a decis sa organizeze conferinta extraordinara pentru alegerea presedintelui la 28 februarie, presedintele executiv Marian Vanghelie declarand ca isi va depune candidatura pentru aceasta functie.
In consecinta, optiunile romilor in cazul organizarii de alegeri parlamentare se indreapta catre Partida Romilor (28%), PSD (23%) si PNG (20%), dar numai 44% dintre romii intervievati au raspuns la aceasta intrebare.
Potrivit deciziei luate de Comitetul executiv al PSD Bucuresti saptamana trecuta, data pentru organizarea conferintei de alegeri a fost fixata pentru 28 februarie.
La solicitarea PSD, primarul Solomon le va cere consilierilor locali la sedinta din 28 februarie sa ia act de retragerea mandatul consilierului Cretu si sa declare vacant postul dupa un scandal de doua luni intre consilieri, care nu se puteau dumiri daca acesta trebuie sau nu retras prin hotarare de consiliu.
In ceea ce il priveste pe primul-ministru Tariceanu, 44% dintre respondenti au spus ca sunt destul de nemultumiti de activitatea acestuia, iar 25% au spus ca sunt foarte nemultumiti. 28% se declara destul de multumiti, iar 3% foarte multumiti.
"Radoi mosteneste 5,28 ha de teren de la tatal sau Constantin. A fost validat pe anexa 3 la pozitia 45, i s-a intocmit proces-verbal de punere in posesie si s-au trimis la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara documentele premergatoare completarii titlului de proprietate.
Doljul ar putea pierde fonduri europene de milioane de euro din cauza ca administratia judetului nu a reusit sa infiinteze pana in acest moment o firma de cadastru.
(5) din Regulamentul Senatului, aprobat prin Hotararea Senatului nr. 28 din 24 octombrie 2005. Prevederile criticate in sesizare au urmatorul cuprins:
Declaratia sa completa revendica responsabilitatea pentru 28 de atacuri sau comploturi separate. El a mai spus ca a fost implicat si in alte trei comploturi, inclusiv unul pentru asasinarea Papei Ioan Paul in Filipine si unul pentru uciderea presedintelui pakistanez Pervez Musharraf.
50% din contracte sunt incheiate la preturi stabilite de ANRE, alte 28% din contracte au fost sta-bilite la pretul pietii libere, iar 22% sunt contractele cu energie ieftina.
O galateanca a cerut Curtii de Apel Galati sa suspende OUG nr. 15/2007 privind aminarea desfasurarii alegerilor europarlamentare pe motiv ca reglementarea ar perturba grav procesul electoral.
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu a transmis o scrisoare Biroului Politic Central al PNL prin care anunta ca s-a autosuspendat din partid pentru a-si exercita mandatul la SECI.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Viceprimarul general al Capitalei este desemnat din randul consilierilor municipali si este validat in functie cu votul majoritatii simple, adica 28 de voturi.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Potrivit rezultatelor sondaju-lui, Traian Basescu este, pen-tru 28,4%, principalul vinovat pentru schimbarea in rau a relatiilor dintre PNL si PD, in timp ce 22,6% cred ca premierul Tariceanu este responsabil.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
google-analytics.com