Cautare

3245 de rezultate pentru "28" (1.66 secunde)
In cele din urma, Cristian Darie si Cristinel Dragomir au fost alesi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Constanta cu 21, respectiv 28 de voturi pentru, in timp ce candidatii PD-L si PNL au primit doar cate 6 voturi.
Boc a acuzat PSD ca, prin privatizarea Petrom, a vandut rezervele de titei ale Romaniei si a stabilit un pret maxim de 28 de dolari pe barilul de petrol, desi, in prezent, aceasta suma atinge 140 de dolari pe piata interntionala, iar in contractul de privatizare nu exista vreo clauza de actualizare a pretului petrolului.
In sedinta din data de 9 iulie 2008, Curtea Constitutionala s-a pronuntat asupra sesizarii de neconstitutionalitate a Legii privind completarea art.28 din Legea audiovizualului nr.504/2002, cu urmatorul cuprins:
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
O comisie este alcatuita din 28 pana la 86 de deputati si are un presedinte, un birou si un secretariat.
Liderul PSD estimeaza ca PD-L nu va obtine un scor mai mare de 28%, la alegerile parlamentare din acest an.
Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, o hotarare conform careia Bucurestiul va avea 28 de colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si 12 colegii pentru Senat.
La randul sau, prim-vicepresedintele PNTCD Bucuresti, fostul deputat Mihai Grigoriu, a spus ca liderii organizatiei vor participa sambata la o intalnire organizata la Timisoara de Gheorghe Ciuhandu pentru "clarificarea situatiei create in partid" si ca taranistii bucuresteni sunt de acord cu congresul convocat de 28 de filiale in data de 24 august.
La Bucuresti vor fi 28 de colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat, in timp ce circumscriptia pentru romanii din strainatate va contine 4 colegii la Camera Deputatilor, din care 2 pentru spatiul UE si 2 pentru spatiul Orientul Mijlociu, Asia si America de Nord.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, a declarat luni ca uniunea a luat in discutie si a aprobat toate cele 12 dosare de candidatura depuse in vederea alegerilor parlamentare, iar in 28 august se va stabili pentru care colegiu electoral din judet candideaza fiecare persoana.
Senatul se va reuni in 25-28 august in sesiune extraordinara pentru cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ. Senatul se va reuni in 25-28 august in sesiune extraordinara pentru cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ.
In perioada 25-28 august Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a vota in cazurile Seres si Pacuraru, a anuntat Vacaroiu.
Senatul se va reuni in 25-28 august in sesiune extraordinara pentru cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, a decis, luni, conducerea acestui for legislativ.
Toate partidele parlamentare, cu exceptia PRM, au cheltuit mai multi bani decat veniturile declarate in campania pentru alegerile locale din iunie.
Anunturile in ziar au fost date, sigur eu am fost in comisie, a castigat, trebuie insa sa bagam decizia in Consiliul Local, pe 28 august.
Desi pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local, data publicitatii si programata sa aiba loc pe 28 august, se afla nu mai putin de 52 de proiecte de hotarari, multe dintre acestea ar putea sa nu mai ajunga sa fie dezbatute.
Subiectul referendumului a incins spiritele in comuna Tulucesti, dupa ce consilierii locali au aprobat la finele anului trecut doua hotarari (HCL 28/2007 si HCL 2/2007), prin care se legaliza o noua consultare a populatiei pe subiectul infiintarii comunei Sivita.
Tinerii PNL organizeaza, in perioada 28-31 august, scoala de vara de la Costinesti, la care vor participa organizatii de tineret din tara, invitati din strainatate, inclusiv din Republica Moldova si membri ai Biroului Permanent National, ministri liberali si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu.
Guvernul precizeaza ca a decis in sedinta din 3 septembrie alocarea a inca 200 de milioane de lei autoritatilor locale pentru compensarea preturilor de achizitie a combustibililor necesari functionarii centralelor termice si ca, in acest caz, motiunea PDL privind termoficarea nu se mai justifica.
Ajutoare cu 28% mai mari pana in 2009 Ajutorul pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale se va majora in doua etape, cu aproximativ 18% in perioada noiembrie-decembrie 2008 si cu inca 10 % de la 1 ianuarie 2009, conform unui comunicat remis de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Bihor.
google-analytics.com