Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.97 secunde)
Rezultatele au fost anuntate direct prin publicarea in Monitorul Oficial de pe 18 octombrie 2006. Printre clienti, numai nume unul si unul.
In cadrul unei conferinte sustinute de filiala Constanta a Partidului National Taranesc Crestin Democrat, presedintele acesteia, Liviu Scarlat, a afirmat ca in urma intalnirii zonale a Biroului National de Conducere a PNTCD, desfasurata in perioada 18-19 noiembrie la Buzau, s-a stabilit faptul ca nu se poate realiza o fuziune cu Partidul Democrat in vederea participarii la viitoarele alegeri europarlamentare.
Obiectia ridicata de deputatul PSD a fost insusita si de presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, care a sistat dezbaterile la 18.15, fara a mai solicita efecturarea unui nou apel nominal (care ar fi fost al treilea).
Presedintele interimar al PC Constanta, Gheorghe Martin, a apreciat ca gestul partidului sau de a iesi de la guvernare este unul corect, avand in vedere faptul ca, de-a lungul timpului, "din 186 de initiative ale Partidului Conservator numai 16 au fost insusite de Alianta".
Peste o mie de liberali din judetul Constanta au participat sambata la Conferinta Teritoriala a Partidului National Liberal, reusind sa realizeze o adevarata demonstratie de forta politica, ca raspuns la tensiunile care au afectat partidul in ultimul timp.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
"Eu ma bazez pe constiinta oamenilor, pe acesti 2 ani in care realizarile noastre fantastice au fost acelea sa ne invartim in jurul lui 18-22%, cand crescand putin, cand scazand mai mult.
Conservatorii sustin ca Marian Popa a fost exclus din partid la data de 18.09.2006 pe motiv ca acesta nu si-ar fi exprimat apartenenta politica la vreun partid.
Sondajul omnibus a fost realizat in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie prin interviuri fata in fata pe un esantion de 1.200 de persoane in varsta de peste 18 ani si are o marja de eroare +/- 2,74%.
Din aceasta obligatie redusa s-a realizat numai 18%”, a declarat Dina. Senatorul a mai aratat si ca recent a intrebat la AVAS care este situatia obligatiilor de protectie a mediului asumate de Sidex prin contract si i s-a raspuns ca lucrurile sint in ordine.
Conform legii, platformistii trebuie sa stranga macar 25.000 de semnaturi in cel putin 18 orase ale tarii pentru ca PLD sa poate fi inregistrat ca formatiune politica.
Aproape 100 de enoriasi ortodocsi au protestat ieri-dimineata la Primaria Petrosani impotriva solicitarii Bisericii Greco-Catolice de a i se retroceda trei biserici ortodoxe din oras.
Astfel, Viorica Tiron s-a inregimentat, din data de 18.07.2006, in PNL Galati, in timp ce colegii sai s-au declarat independenti.
Fostul presedinte irakian Saddam Hussein si doi dintre colaboratorii sai vor fi executati imediat in cazul in care Curtea de Apel confirma condamnarea lor la moarte, iar trupul fostului lider de la Bagdad ar putea fi inhumat in secret, au declarat surse guvernamentale.
Sondajul a fost realizat in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie pe un esantion reprezentativ de 1.190 de persoane in varsta de peste 18 ani, in 83 de orase si sate din 40 de judete, avand o eroare statistica de plus/minus 3%.
Potrivit Legii partidelor politice, pentru inregistrarea unei formatiuni politice sunt necesare semnaturile a cel putin 25.000 de membri fondatori, domiciliati in cel putin 18 din judetele tarii si Municipiul Bucuresti.
Pentru 18 zile de tratament, cazare si masa, pensionarii platesc ceva mai mult decat un milion de lei vechi, dar, pentru intreg judetul Constanta au fost alocate doar 5.300 de bilete, la un numar de 40.000 de pensionari, la care se adauga si beneficiarii legilor speciale (veterani, vaduve de veterani etc).
De asemenea, se are in vedere pentru anul viitor ridicarea unui centru de zi pentru persoane in varsta, cu 18 locuri, proiect inceput din aceasta toamna, dar si un centru de zi pentru 60 de copii provenind din familii defavorizate.
"Speram ca in 2007 aceasta problema sa se resolve, speram sa obtinem in jur de 10 miliarde de la Ministerul administratiei in vederea realizarii cadastrului", a spus primarul, adaugand ca, in total, pentru respectiva lucrare ar fi nevoie de 18 miliarde de lei.
Conform rezultatelor finale, la Odorheiu Secuiesc au votat 62,8% dintre persoanele cu drept de vot, respectiv 18.985 de alegatori, dintre care 99,4% au spus "da" pentru autonomia teritoriala, iar 113 au raspuns negativ.
google-analytics.com