Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (1.88 secunde)
Insa, cu toate propunerile de retrimitere la comisii pentru rediscutare si defalcare, pentru micsorare si transparentizare a bugetului pe 2007, deputatii l-au votat asa cum este, adica cu 18% mai mare decat cel de anul acesta, pe motiv ca a crescut inflatia si ca au crescut preturile la bunuri si servicii.
Azi, caravana va fi prezenta in Tileagd si Tetchea, in 18 octombrie in Holod si Tinca, in 19 octombrie in Vadu Crisului si Suncuius si in 20 octombrie in Abramut si Viisoara.
Pentru suma de 18 miliarde de lei vechi, unitatea a intocmit note de debitare catre AN Apele Romane si alte directii.
Desi procesul-verbal cu rezultatele a fost semnat de reprezentantii celor doua formatiuni cu candidati in alegeri, PSD a depus o intampinare in care era reclamat faptul ca numararea buletinelor de vot a inceput inca de la ora 18.00, cand procesul de votare nu se incheiase.
Potrivit senatorului UDMR, numarul judetelor Romaniei ar trebui redus prin reinfintarea unor unitati administrative mai mari, al caror numar ar trebui sa fie in jur de 15-18.
Deputatii au dezbatut si votat ieri 43 de articole dintre cele 77 ale proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate, insa 18 articole importante au fost retrimise la Comisia Juridica spre reanalizare, prin decizia presedintelui Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto).
Sondajul a fost realizat in perioada 10-16 octombrie, pe un esantion de 1.104 persoane in varsta de peste 18 ani si are o marja de eroare de +/- 3%.
In aceste conditii, PSD devine majoritar in cadrul Consiliului Judetean Vrancea, avand 18 consilieri judeteni dintr-un total de 33 de consilieri.
Potrivit graficului, campania electorala va incepe pe 18 noiembrie, iar depunerea candidaturilor pentru functia de primar se va face pina la aceasta data.
In alta ordine de idei, PD se pregateste pentru Consiliul de Coordonare Locala care va avea loc pe 18 noiembrie si a anuntat ca are de gand sa aduca si in acest an putina bucurie celor defavorizati de soarta, cu ocazia sarbatorilor de iarna.
In 2007, cantitatea de masa lemnoasa ce poate fi taiata in judetul Dolj va fi mai mica decat in anii precedenti.
Mai mult, Rodica Stanoiu a explicat ca cele 18 note informative care i se atribuie nu ii apartin si ca ar fi fost plastografiate, avand drept model scrisul sau din perioada de dupa 1990.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
ßedinta de plen a durat doua ore, timp in care senatorii au reusit sa voteze 18 proiecte de lege, dintre cele 30 aflate pe ordinea de zi.
In ceea ce priveste Consiliul de Coordonare Local de sambata, 18 noiembrie a.c., acesta se va desfasura sub auspiciile unui BPJ care vineri a dat "castig de cauza" nemultumitilor de la nivelul institutiilor de stat constantene.
Dezbaterile de ieri-dimineata au fost oprite in jurul orei 12.30, cu o jumatate de ora inainte de termenul oficial, la cererea grupului parlamentar PSD, care a solicitat o pauza de consultari pe tema bugetului Apararii.
Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca, dupa ce se va opera la genunchiul stang, intentioneaza sa preia chiar el conducerea comitetului creat pentru organizarea "Revelionului Integrarii", dupa ce le-a spus ministrilor ca este "complet dezamagit" de modul in care s-a lucrat pana acum in acest sens.
Membrii Colegiului CNSAS au amanat din nou votul in cazul senatorului Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, dupa ce aceasta ar fi cerut o noua expertiza grafologica pentru a demonstra ca notele informative ce-i sunt atribuite nu au fost scrise de ea.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
In cursul zilei de joi, Institutia Prefecturii a organizat o serie de manifestari care au dorit sa marcheze sarbatorirea zilei de 23 noiembrie ca Ziua Recunostintei Constantenilor.
google-analytics.com