Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (2.16 secunde)
El a mentionat ca i se pare important ca procesul de predare a arhivelor sa fi fost terminat inainte de intrarea in UE, la fel cum i s-a parut important ca la 18 decembrie, tot inainte de intrarea in UE, sa se faca oficial condamnarea crimelor comunismului.
Declaratiile de avere si de interese actualizate de premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul anului trecut inregistreaza cateva modificari fata de cele completate cu sapte luni in urma.
Potrivit declaratiei de avere din 18 decembrie 2006 de pe site-ul Guvernului, banii reprezinta o rata din vinzarea unui teren a carui valoare este de 1,344 de milioane de euro.
Camerele de luat vederi erau gata sa surprinda pe aeroportul Heathrow cea mai recenta invazie de imigranti din Europa de Est, insa aceasta nu a avut loc, romanii si bulgarii preferand sa ramana acasa, comenteaza The Independent, in editia electronica de ieri.
Cei 35 de euroobservatori romani si cei 18 colegi ai lor bulgari au devenit membri ai Parlamentului European (PE) la inceputul acestui an, odata cu aderarea celor doua tari la Uniunea Europeana.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a castigat anul trecut circa 180.000 de lei de la comisiile de privatizare a BCR si CEC si activitatea la AVAS.
Berceanu si Geoana, activi in 2006 Ministru al transporturilor si totodata senator de Dolj, Radu Berceanu si-a reactualizat declaratia de avere pe 18 decembrie 2006.
Depunerea declaratiilor de avere actualizate da in continuare batai de cap demnitarilor. Dupa ce am incercat sa accesam pagina de internet a Consiliului Judetului pentru a citi noile declaratii ale consilierilor si am constatat ca aceasta nu functioneaza, am accesat site-urile Camerei Deputatilor, Senatului si Prefecturii.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
Peste o saptamana, in prima sedinta plenara din anul 2007 a Parlamentului European, cei 35 de europarlamentari romani si cei 18 colegi ai lor bulgari vor fi primiti oficial in forul legislativ european.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat ieri ca premierul trebuie sa vina in Parlament cu o propunere de restructurare a Guvernului, care presupune reducerea numarului membrilor Cabinetului de la 24 la 15-18, prin desfiintarea functiilor de ministru de stat si de ministru delegat.
Livrarile de petrol rus catre Ungaria prin intermediul conductei Drujba (Prietenia) au fost sistate, luni seara, dupa ora 19:00 (20:00, ora Romaniei), din cauza disputei dintre Rusia si Belarus, stat traversat de reteaua de transport petrolier.
Potrivit legislatiei in vi-goare, pentru inscrierea unui partid la Tribunal este nevoie de depunerea unei liste cu 25.000 de membri fondatori, domiciliati in cel putin 18 dintre judetele tarii, dar nu mai putin de 700 de persoane din fiecare astfel de arie administrativa.
In plus mai trebuie adaugat ca edilul ne-a spus ca, pentru aducerea trupei Kaoma la Galati, s-au cheltuit doar 5.000 de euro, dar surse chiar din PSD mi-au dezvaluit ca pretul corect este de 18.000 de euro.
Acesta a adaugat ca bugetul de investitii pe 2007 al localitatilor doljene poate fi votat si fara consilierii Aliantei, pentru aprobarea lui fiind necesare 18 plus unu din voturi.
"Vom incepe actiunea de soldare pe 18 ianuarie. Avem solduri la cateva sute de articole - imbracaminte, incaltaminte si articole sport (schiuri, clapari)", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Ceremonia include si o fotografie de familie cu noii membri ai Parlamentului European - 35 de romani si 18 bulgari.
Astfel, ieri 35 de parlamentari romani si 18 bulgari au fost primiti in PE, urmand ca azi sa se aleaga un nou presedinte, al carui mandat va dura pana la mijlocul anului 2009.
Cei 35 de parlamentari romani si cei 18 bulgari s-au alaturat celor 732 de eurodeputati existenti in plenul PE. Printre romanii aflati in Parlamentul European se numara si senatorul social-democrat galatean Adriana Ticau.
Parlamentul venezuelean a acordat puteri depline, timp de 18 luni, socialistului Hugo Chávez, la o saptamana dupa investirea acestuia pentru un nou mandat de sase ani.
google-analytics.com