Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (3.44 secunde)
Primaria Bucovat a dat in proprietate terenuri declarate zona protejata, sub care se afla un sit fosilifer, format din cochilii de scoici si melci.
Functionarul CJ Dolj are calculator, telefon, dar nu si spatiu Si functionarii publici din CJ Dolj stau inghesuiti ca sardelele in birouri de 18-20 metri patrati, conducerea institutiei recunoscand ca lipsa spatiului este o problema cu care se confrunta cei 142 de angajati.
Biroul Permanent Central (BPC) al PNL a adoptat ieri o rezolutie potrivit careia solicita Colegiului CNSAS sa verifice dosarele demnitarilor liberali.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
CJ Dolj a mai cumparat anul acesta pentru curatenia birourilor 36 de pachete de detergent, 120 de bucati de Oronet deo si 18 bucati de Pronto pentru mobila.
Valoarea totala a investitiei urmeaza sa atinga aproximativ 40 de miliarde de lei, iar durata estimata a lucrarilor va fi de 18 luni, acestea desfasurandu-se din str.
Pentru inregistrarea Partidului Civic Maghiar este nevoie de cate 700 de semnaturi din 18 judete si din Bucuresti. Noul partid se doreste a fi o alternativa la UDMR, iar principalul obiectiv al acestei formatiuni politice este castigarea autonomiei ¥inutului Secuiesc.
Senatorul a adaugat ca, individual, fiecare dintre cei ce conduc acum partidul sunt oameni de calitate, dar impreuna au dus PSD de la 37% la 18% si a conchis ca "intreaga echipa de la conducere ar trebui sa se considere demisionara".
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului.
O astfel de problema legata de criza locurilor de parcare a semnalat-o primarului Dumitru Nicolae un galatean care i-a reclamat pe data de 18 iulie oful sau pe site-ul www.domnuleprimar.ro.
Numai ca la seminarul amintit, fiecarui participant i s-au pretins de catre organizator (Ministerul Mediului) sume variind intre 13,4 si 18,65 milioane de lei vechi, reprezentand contravaloarea cazarii si a mesei, desi instruirea pare a fi fost "gratuita".
In faza finala, de deschidere a plicurilor, nu au ajuns decat 18 firme, deoarece comisia de selectie a ofertelor a respins firmele care nu au respectat conditiile de participare.
Senatorul liberal Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie pentru a face lobby "prietenei" sale de suflet, Elena Udrea.
a€œAvem 18 primari de comuna, fata de 15 dupa alegerile locale din 2004. In ceea ce priveste viceprimarii, avem 10 in loc de 8.
Avand in vedere ca drumul spre litoral va fi aglomerat pana la finalul sezonului, deschiderea celor aproximativ 18 km de autostrada nu poate fi decat benefica, mai ales ca ea s-a facut mai devreme fata de data stabilita prin contract", a mai spus Berceanu.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI se intruneste in perioada 1-4 august, pe ordinea de zi figurand ancheta in cazul Hayssam, desecretizarea unor dosare considerate de siguranta nationala si problema ofiterilor acoperiti ai SRI din redactii.
Dupa calculele PNL, formatiunea liberala are la Buzau 27 de primari, 18 viceprimari si circa 200 de consilieri. ... are 18 consilieri judeteni, PSD - 11, Partidul Conserva-tor - 3 si PNG - 1. ... Solomon este sustinut de 18 alesi.
In plus, democratii au pus mana pe alti 18 primari, fata de 14 edili-sefi care au castigat alegerile sub culorile democrate.
In plus trebuie spus ca pe general PD va ramine cu 14 secretari de stat, PNL va mai avea doar 18, UDMR 7, iar Partidul Conservator va pierde doi dintre cei opt pe care ii are acum.
Virgil Magureanu - 18%, Virgil Ardelean - 14%, Gheorghe Fulga si Ioan Talpes - 11%, Catalin Harnagea - 9% si Costin Georgescu - 8%.
google-analytics.com