Cautare

7022 de rezultate pentru "18" (4.77 secunde)
lei, dar tranzactioneaza active (restaurantul Casino, hotel Astra, hotel Zenit, restaurantul si hotelul Mangalia), firma Balneomed SRL (asociat unic Scarlat Liviu) are o cifra de afaceri de 18 mil.
Eveniment pus pe afis Cu apetitul deschis sa vorbeasca despre tot ce va misca in perioada 20-21 mai, dar si pe 17, 18, 19 si 22 mai, Petrica Munteanu a informat auditoriul ca "Zilele Municipiului Constanta" au fost puse deja "pe tapet", in sensul ca au fost comandate si executate la tipografie si afisele necesare popularizarii evenimentului.
Deputatii au adoptat ieri pe articole ultima parte a prevederilor din Legea de modificare a Codului de procedura penala, articolele controversate urmand sa fie rediscutate in Comisia juridica.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca este pentru prima data, dupa 1859, cand Romania este condusa "din spital" si a aratat ca presedintele Basescu ar trebui sa se gandeasca daca atributiile de sef al statului ar trebui preluate de al doilea om in stat.
Tratatul de aderare a Romaniei la UE va intra pentru o prima lectura in Bundestag la 22 septembrie, la 18 octombrie se vor intalni comisiile parlamentare, iar la 26 octombrie va fi votul final, astfel incat presedintele Kohler sa poata promulga documentul pana la sfarsitul anului, informeaza MIE.
Spre exemplu, Liana Dumitrescu, deputat din partea minoritatilor nationale, a cerut motivarea absentelor in perioada 14-18 noiembrie ca urmare a unei deplasari in Macedonia, la Festivalul de Cantec pentru Copii, fostul secretar al Camerei Deputatilor, Victor Ponta, cere motivarea absentelor pentru 19-27 noiembrie 2005, pentru a participa, la Beijing si Tianjin (China), la Conferinta Inaugurala a Tinerilor Lideri Politicieni din Asia si Europa.
Olli Rehn a declarat ca Romania a inregistrat mari progrese in ultimele 18 luni, iar Bulgaria a inceput sa faca acelasi lucru.
Prima festivitate de felicitare a locuitorilor cu "state vechi de plata" intr-ale mariajului a avut loc chiar in cursul zilei de ieri, iar cel care a inmanat cele 18 plicurile cu cei 300 de RON a fost primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu.
Consiliul National Secuiesc il informeaza, printr-o scrisoare, pe comisarul pentru extindere, Ollie Rehn, despre rezolutia adoptata la 18 iunie la Ditrau de Adunarea Nationala a Secuilor privind autonomia ¥inutului Secuiesc.
Astfel, daca pe 23 iunie 2005 erau pe litoral 20.000 de turisti, anul acesta, in aceeasi zi, au fost 18.000;
18/1991 si pe Legea nr. 1/2000. In plus, comisia locala din comuna Grecesti are probleme cu delimitarea hotarului dintre judetele Dolj si Mehedinti.
Statutul minoritatilor nationale a stat timp de aproape cinci luni in dezbaterea comisiilor de invatamant, juridica si pentru drepturile omului ale Camerei, fiind analizate doar 18 articole din totalul de 78.
In acelasi timp, circa 55% dintre romani au cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, el fiind urmat de Mircea Geoana, cu 28,6%, Calin Popescu-Tariceanu cu 27%, Gigi Becali cu 26,8%, Bogdan Olteanu cu 22%, Corneliu Vadim Tudor cu 18,6%.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Cosmin Popescu a obtinut 18 voturi, iar Cilibiu nu a fost votat de nimeni Nominalizarea lui Cosmin Popescu pentru functia de secretar de stat a fost luata prin vot secret de membrii Biroului Permanent Judetean in cadrul sedintei care a avut loc sambata, 30 iunie.
Cele aproximativ 18 miliarde de lei vechi care reprezinta datoriile Spitalelor Motru si Dobrita vor fi achitate de Ministerul Sanatatii. ... "Spitalul Motru si Sanatoriul Dobrita au datorii de aproximativ 18 miliarde de lei vechi, din care Motru are zece miliarde acumulate intre 2003 si 2004.
Entuziasmul pe care il afisau mai-marii judetului cand au primit cele 168 de miliarde de lei de la guvern a disparut brusc ieri, la ora 12.00, atunci cand au vazut ca au de deschis numai trei plicuri, desi au trimis invitatii catre 18 firme de proiectare din judetele Dolj, Olt, Cluj, Prahova si din municipiul Bucuresti.
De astazi si pana pe 18 iulie, Centrul de Pelerinaj "Sfantul Nicodim" al Arhiepiscopiei Craiovei organizeaza un pelerinaj in Grecia si Italia.
Si acest dosar se afla in lucru la IPJ Constanta, iar la data de 18.04.2006 a fost preluat si de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta - pentru studiu.
Anul acesta, culturile insamantate in toamna anului 2005 si primavara lui 2006 au mai fost afectate de ploile abundente si de durata (aproximativ 600 de hectare de grau) si de temperaturile excesive care au ajuns sub limita biologica de rezistenta a plantelor (aproape 8.400 de hectare, din care 68% cu grau, 4% cu orzoaica, 8% cu orz si 18% cu rapita).
google-analytics.com