Cautare

150 de rezultate pentru "reclamatii" (3.27 secunde)
Daca, la noi, ANPC actioneaza si la reclamatii individuale, in Ungaria, institutia nu raspunde la astfel de reclamatii, ci Comisia de Mediere, un organism infiintat in urma cu sapte ani.
In ceea ce priveste numarul de reclamatii inregistrate de OJPC acesta este unul destul de mic, in jur de 600 de reclamatii, avand in vedere neregulile pe care le puteai observa la tot pasul. "Am primit in jur de 600 de reclamatii si am efectuat 1410 actiuni de control.
147/2008, elaborata de ANPC) care sa tempereze avantul bancilor in a majora nejustificat comisioanele, nu mai sunt reclamatii. ... Au fost 30 de reclamatii la adresa bancilor, dar nu s-a dat nici o amenda. ... În 2009 exista legislatie, dar nu au mai fost reclamatii catre banci", a spus Marinescu.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu, cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
In medie, pe zi, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Constanta primeste cate 30 de reclamatii. Potrivit directorului-coordonator-adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, Daniela Neagu (foto), cele mai multe reclamatii parvin de la angajatii nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale.
Dar, in acelasi timp, CSA a trebuit sa solutioneze circa 694 de reclamatii la adresa unor companii sau brokeri de asigurari si 128 de solicitari de informatii, in special pe segmentul RCA.
Pe perioada actiunilor de control s-au solutionat 15 reclamatii primite de la consumatori: ... cinci reclamatii pentru produse nealimentare si noua reclamatii pentru prestari de servicii.
Facem precizarea ca pe adresa OJPC vin zilnic zeci de reclamatii, exact in ce priveste nerespectarea prevederilor contractuale sau lipsa din contracte a unor stipulari care sa-i protejeze pe consumatori.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet.
Aproximativ 65 de romani au depus reclamatii la Centrul European al Consumatorilor , in cinci luni de la infiintare, majoritatea vizand companiile aeriene si achizitionarea automobilelor second-hand si a produselor electrocasnice din Uniunea Europeana .
107 reclamatii la adresa asiguratorilor Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a confirmat, pentru GdS, ca anul acesta au fost inregistrate multe reclamatii legate de politele de asigurari de viata.
In luna ianuarie 2010, la nivelul Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor au fost inregistrate peste 100 de reclamatii impotriva bancilor. Majorarea abuziva a dobanzii ramane motivul pentru care romanii fac cele mai multe reclamatii la adresa bancilor, dar nu lipsesc nici reclamatiile privind refuzul bancilor de a acorda credite.
Este uimitor cum, inainte de alegeri, rasar reclamatii "pe bune" sau inchipuite, dosare si pavele. ... In fine, asemenea reclamatii (neaparat prin presa) pot face rau imaginii celui vizat, dar, la fel de usor, acele reclamatii pot fi demontate.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
In cursul zilei de vineri, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a promis ca-si va taia mana dreapta, in direct, la toate posturile de televiziune, daca se va dovedi ca a scris vreo nota la Securitate, precizand el facea reclamatii doar la partid, iar cu securistii doar vorbea.
El a precizat ca este posibil ca membrii comisiei sa se deplaseze in judetele cu cele mai multe reclamatii deoarece "nu putem sa chemam cetatenii la Parlament, ca presupune costuri sa se deplaseze".
Aici, beneficiarii consumatori pot asculta informatii utile din toate domeniile si pot inregistra sesizari si reclamatii in timp real. Cele doua asociatii pun la dispozitia organelor abilitate un site pe care se regasesc aceste sesizari si reclamatii.
ANPC primeste numeroase reclamatii pe domeniul financiar-bancar, majoritatea vizand partea contractuala a relatiei client-creditor. ... Nerespectarea clauzelor contractuale si modificarea acestora pe parcurs reprezinta alte reclamatii ale clientilor nemultumiti.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca, in perioada ianuarie-mai, OJPC a inregistrat 271 de reclamatii, din care: ... Atentie la contracte Dintre cele 271 de reclamatii inregistrate, au fost solutionate 232.
google-analytics.com