Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, cu privire la informatiile aparute intr-un cotidian central, ca desfide pe oricine incearca sa puna o pata pe reputatia sa si a conducerii PSD.
"Cu privire la ce a aparut astazi intr-un ziar central, vreau sa spun extrem de clar si cu fruntea sus: nu este nimic nelegal, nu am absolut nimic sa-mi reprosez si sunt absolut hotarat sa continui in partid si in viata mea personala o munca si o reputatie imaculate ca om public si ca om politic", a precizat Geoana. El a aratat ca nu este o coincidenta faptul ca acest "atac" a aparut cu o zi inaintea sedintei Consiliului National al PSD. "Raman acelasi om dedicat functiei publice, raman acelasi om convins ca reputatia in viata, in societate si in familie este cel mai bun avut pe care il avem si desfid pe oricine incearca sa puna o umbra sau o pata pe reputatia mea si implicit pe conducerea PSD", a conchis Geoana.
Un cotidian central a publicat, in editia sa de joi, informatii potrivit carora presedintele PSD a cumparat de la o ruda a sotiei sale un teren subevaluat - dupa care a renuntat la aceasta achizitie - si pe care a omis sa-l inregistreze in declaratia sa de avere din 2005. (A.M.)