Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.15 secunde)
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
In acelasi dosar mai este cercetat si un functionar al Politiei Comunitare.
In acelasi dosar mai este cercetat si un functionar al Politiei Comunitare.
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
In acest dosar, fostul vicepremier este cercetat pentru evaziune fiscala, alaturi de Nicolae Cristea, care este cercetat pentru abuz in serviciu.
Noi audieri Fostul prim-ministru Petre Roman a fost audiat ieri in acelasi dosar. In acest dosar au mai fost audiati, ca martori, europarlamentarul Laszlo Tokes si directorul Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru, fost membru al Biroului Executiv al Consiliului Frontului Salvarii Nationale.
Voiculescu crede ca este victima unui comenzi politice, aducand in discutie coincidenta prin care, in aceeasi zi in care a fost nominalizat pentru functia de vicepremier, un curier al SRI a livrat CNSAS un dosar care a stat pitit timp de 16 ani de zile.
Marea greseala a lui Dragnea este ca, pe de o parte, nu a mers pana la capat cu implicarea partidului in privinta participarii la vot (legea ii permitea acest lucru, dar s-a temut ca nu cumva sa se aleaga cu un alt dosar penal, asa cum s-a intamplat dupa referendumul din 2012).
Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, a fost pus sub acuzare intr-un nou dosar penal. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva primarului pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica" a demnitarilor liberali. ... Dan Motreanu a subliniat ca "Delegatia Permanenta a partidului va judeca fiecare caz si va lua o decizie finala privind retragerea sprijinului politic" a demnitarilor cu dosar.
"Instanta de la CEDO a raspuns in termen de cinci zile in cazul dosarului Costesti si a solicitat avocatilor fratelui meu o serie de documente, procesul fiind in acest dosar in faza intocmirii actelor premergatoare.
Ea a prezentat un dosar, de circa 130 de pagini, intocmit de Curtea de Conturi, despre care a spus ca este "cat se poate de bine facut", in care sunt prezentate o serie de contracte intre primarie si cateva firme private.
Acesta a anuntat intr-o emisiune televizata ca "dosarul Adrian Nastase", de la DNA, este un dosar "prioritar", ca este un dosar de "mare coruptie" si ca el va fi finalizat pana in toamna.
Numele celor despre care ar fi fost relatarile sunt anonimizate, iar continutul informarilor nu exista la dosar. Al doilea dosar, de 27 de file, are informarile date de colegi ai actualului deputat despre ea si familia acesteia.
Nagy Zolt si Kelemen Hunor au avertizat ca trebuie facuta o distinctie clara intre cei care au avut dosar de retea si cei care au avut dosar de urmarire, pentru ca exista interese de creare a unei confuzii.
Nestiind daca s-a umblat la dosar, democratul a explicat ca acesta contine hotarari ale organelor de Securitate privind felul in care se face urmarirea, rapoarte strict secrete, notele informatorilor, cele ale colegilor de serviciu si "NU-urile" sale privind semnarea vreunui angajament.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
El a mentionat ca acest dosar contine aproximativ 900 de pagini care redau amanuntit convorbirile sale telefonice din perioada 1986-1988. El a precizat ca si-a mai vazut dosarul si in 2001 si ca intentioneaza sa consulte si un alt dosar desecretizat in urma Deciziei 117 a CSAT.
In afara acestor doua dosare, Nastase mai este invinuit de procurorii anticoruptie si intr-un dosar in care este acuzat ca l-ar fi mituit pe Ioan Melinescu atunci cand l-a promovat sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB).
Lupoi a explicat ca din dosar reiese faptul ca, in urma acestor informatii, angajatii Securitatii i-au intrat in casa si au furat scrisorile pe care le trimitea prietenei sale. ... "Se poate scrie un roman frumos de dragoste dupa acest dosar al meu de urmarit", a glumit senatorul liberal.
google-analytics.com