Cautare

333 de rezultate pentru "world class" (3.35 secunde)
Reprezentantii Hope&Age Direct vor distribui personal aceste obiecte, alaturi de echipa World Vision - Biroul zonal Craiova si cu sprijinul jandarmeriei.
Organizatia World Vision Romania a organizat miercuri, 17 octombrie a.c., evenimentul de finalizare a Proiectului de dezvoltare economica derulat in perioada octombrie 2007 - septembrie 2012 in comunele Aroneanu, Ceplenita, Costuleni, Golaiesti si Vladeni din judetul Iasi.
"Cand am urcat pentru prima oara pe scena concursului "Miss Fitness World", nu stiam la ce sa ma astept. ... World Fitness" in 2008, in 2009 si in 2010, in Libertatea.
"Am cumparat, impreuna cu Ion Tiriac, World Team Cup de la Dusseldorf. ... World Team Cup e al doilea turneu ca importanta dedicat echipelor masculine de tenis, după
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... Topul de la Mobile World Congress din Barcelona coincide cu topul blogului de specialitate gadgeteer.ro, care si-a invitat cititorii sa voteze smartphone-ul anului in Romania.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est vine in sprijinul Asociatiei Daruieste Viata cu o proiectie caritabila Marnie's World, duminica, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvire Popesco.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) La aceasta intrebare, US News&World Report, care a realizat un clasament anual, raspunde scurt: ... Acest clasament este stabilit in fiecare an de revista americana US News & World Report.
Articolul se baza pe un studiu al organizatiei World Vision.
Acest numar a crescut intr-un ritm accelarat in ultimii 5 ani, un studiu efectuat de catre World Vision Romania indicand ca principale cauze saracia (45%) si rezultatele slabe la invatatura (37%).
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
Bineinteles, nu este uitata nici cercetarea, avandu-se in vedere promovarea infrastructurilor de cercetare world class, preum si promovarea mobilitatii cercetatorilor, pe modelul brain circulation.
A scris pentru Mediafax, Pro Cinema, Unica, Femeia, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Mami, Mamica de Azi, Bucataria de Azi, World Class, pentru diversi alti clienti si site-uri corporate.
World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, parte a Companiei Grand care detine cladirea din Calea 13 Septembrie 90 - JW Marriott Grand Hotel si World Class at The Grand, precum si marcile The Grand Offices - spatii de birouri si The Grand Parking - parcarea privata cu peste 525 de locuri.
De asemenea detine JW Marriott Grand Hotel, cu contract de management pentru 402 camere, 3 restaurante, cafenea, sali de evenimente concepute la standarde internationale de inalta clasa, cat si Clubul World Class Health Academy, tot cu contract de management.
Absolut tot ce a prins la public in acesti ani este mentinut in agenda estivala 2017, cum ar fi, de exemplu ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, sedintele de fitness impreuna cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic romanesc si multe altele.
google-analytics.com