Cautare

333 de rezultate pentru "world class" (3.89 secunde)
Marea schimbare a inceput in 1989, cand Tim Berners Lee de la Centrul European pentru Fizica Nucleara din Geneva (CERN) a pus bazele dezvoltarii primului prototip al World Wide Web (WWW sau web).
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
Cu toate ca este cunoscuta pentru sprijinul acordat copiilor defavorizati si pentru programele de interventie umanitara în situatii de urgenta, un rol central în activitatea World Vision România îl au programele de dezvoltare comunitara.
Emiratul, lovit din plin de criza financiara dupa ani de boom economic, a anuntat marti ca vrea sa ceara creditorilor grupului Dubai World, cel mai mare si cel mai indatorat, ce controleaza grupul imobiliar Nakheel, sa amane cu sase luni plata datoriei ajunsa la scadenta.
Ziarele din intreaga lume fac inovatii in ceea ce priveste modul de a vinde publicitate, pe fondul crizei economice, care a determinat reducerea investitiilor in advertising, potrivit concluziilor conferintei World Newspaper Advertising, care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.
Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World. ... Favorit Intra 100, Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, Confident Intra, Confident Inter, FixMobil, FixMobil Plus, FixMobil Light, International 1, World 10, World.
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Voltaj a acceptat provocarea #mergdescult a asociatiei World Vision si a dat leapsa mai departe in timpul concertului din cadrul Targului de Craciun din Capitala, in fata a mii de oameni. ... Ne bucuram ca am putut sustine aceasta campanie, creata de World Vision Romania.
In luna octombrie, campania World Vision Romania "Vreau in clasa a noua" are loc in restaurantele KFC si Pizza Hut. ... Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 57 de copii fara posibilitati materiale.
Angajatii Roche Romania, in colaborare cu World Vision Romania, au devenit donatori de viitor. ... In acest an, Roche Romania colaboreaza cu World Vision Romania in programul "Donator de Viitor" al carui ambasador este Oana Cuzino.
Directia Apelor Dobrogea-Litoral a raspuns favorabil solicitarii privind desfasurarea Class 1 Romanian Grand Prix, in statiunea Mamaia, pe lacul Siutghiol.
Patronul concernului, Class E. ... Voi lucra doar cu oameni care nu au pete de acoperit si care nu-si vad doar propriile interese”, a declarat Class E.
Un recent clasament international al celor mai scumpe limuzine de serie cu grad ridicat de siguranta plaseaza modelul Mercedes-Benz SL-Class Convertible, al carui pret de baza este de 95.575 de dolari, pe prima pozitie.
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
www.crestinortodox.ro informeaza: Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia.
Am avut privilegiul de a beneficia de o bursa de master class din partea marii soprane italiene Renata Scotto la New York, la Academia de Opera care ii poarta numele. ... Asa am ajuns sa fim audiati de marea soprana, care ne-a ofertit bursa de master class.
Am avut privilegiul de a beneficia de o bursa de master class din partea marii soprane italiene Renata Scotto la New York, la Academia de Opera care ii poarta numele. ... Asa am ajuns sa fim audiati de marea soprana, care ne-a ofertit bursa de master class.
200 de oameni au desfasurat pe aerodromul de la Clinceni steagul despre care GUINESS WORLD RECORDS spune ca e cel mai mare facut vreodata, spune postul britanic pe pagina sa online. Ziarul The Guardian anunta ca recordul a fost confirmat de oficialiiGUINESS WORLD RECORDS.
Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
google-analytics.com