Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (3.95 secunde)
Ganduri despre Gica Voicu (Autor: ... Cu Gica Voicu n-a fost asa. S-a stins la fel de tacut, cum s-a inaltat in viata si cum, aproape cu sfiosenie (dar cu mare profesionalism), si-a dus pana la capat menirea de ziarist.
Producator general este Corina Voicu, cea care semneaza si designul scenografic si de costum. ... Corina Voicu, producator general: - Cu totii ne transpunem in culisele unui imperiu si ale unei lumi care, de 2000 de ani, a ramas uimitor de neschimbata in esenta ei profund umana, sociala si politica.
Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: "Riscul agresiunilor de tip chimic/toxicologic, biologic, radiologic, nuclear este permanent" ●
Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu. Stimati colegi, va invit sa participati la actiunile social-culturale dedicate Zilei dezrobirii romilor, organizate de Centrul National de Cultura a Romilor - ROMANO KHER (CNCR-RK), institutie publica din subordinea Agentiei Nationale pentru Romi.
Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, prof. ... Voicu Tudorache, seful catedrei de pneumologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
Voicu 52 / S. ... Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve: Silveanu - Chereches, L. Ion, M. Dumitru, Casap, Nic. Pirvulescu, Plazonja, Sokovic, N.
inainte de a fi cooptat in PNA, Dohotar a fost sprijinit de generalul Costica Voicu, fost sef al IGP, actualmente rector al Academiei de Politie, cu care a fost coleg la scoala de Militie de la Baneasa.
Cei doi noi ministri sunt Radu Stroe si Mihai Voicu, ambii liberali, care vor ocupa functiile de secretar general al Guvernului, respectiv ministru pentru relatia cu Parlamentul.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
La ceremonie au fost prezenti ministrul de stat Adriean Videanu si ministrul pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu.
Ieri, la Alexandria, in prezenta ministrului delegat pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Mihai Voicu, a avut loc ceremonia de instalare a noului prefect al judetului Teleorman, Ionel Izina.
"Noi incercam sa nu ne lasam acoperita toata agenda de acest caz Voicu si in sensul acesta pregatim, probabil ca pana la inceputul saptamanii viitoare vom si trece la fapte, o motiune pe chestiunea educatiei", a spus Antonescu.
Sunt chestiuni care tin de discriminare, ma refer la varsta diferentiata de pensionare", a spus Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL.
Faptul ca acesti doi oameni din interiorul partidului, Macovei si Preda, au tot pisat pe chestia asta, a facut ca la ora actuala, desi PDL este cel mai avansat din punctul asta de vedere, si nu i-am prea auzit vorbind de Traian Remes, de Muresan, de Voicu...
Deputatii PNL Eugen Nicolaescu, Bogdan Olteanu, Mihai Voicu si Dan Motreanu si senatorii Puiu Hasotti, Teodor Melescanu, Paul Pacuraru, precum si premierul Calin Popescu-Tariceanu, in calitate de deputat, au “revopsit“ copertele vechiului Cod Electoral al lui Pacuraru si au depus la Camera o noua initiativa pe aceasta tema.
Geoana explica unui grup senatori PSD printre care se afla si Catalin Voicu de ce este o decizie gresita inlaturarea sa din functie.
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Din aceasta comisie fac parte secretarul general Dan Motreanu, deputatul Eugen Nicolaescu si secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu, deputat de Dolj.
google-analytics.com