Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (4.48 secunde)
senatorul Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, primarul Daniel Dragulin, viceprimarii Viorel Ivanciu si Dragos Coman, jurnalisti, precum si alte personalitati din lumea artistica.
Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
Fosta balerina este obligata sa-i plateasca sotiei milionarului Viorel Catarama suma de 15.000 de euro ce reprezinta despagubiri. ... Viorel Catarama a vorbit la mijlocul lunii noiembrie a anunlui trecut despre teroarea prin care a trecut sotia lui si despre pierderile suferite din cauza scandalului cu Vica Blochina.
Printre cei prezenti, s-au aflat si Viorel Ivanciu - viceprimarul orasului, Daniel Dragulin - primarul orasului, Dragos Coman - viceprimarul orasului, senatorul PNL Raducu Filipescu, Vasile Iliuta - presedintele Consiliului Judetean, Vali Barbu - vicepresedintele Consiliului Judetean, Adrian Stoica - presedintele TNL Organizatia Municipala, Antonio Tilica - Organizatia Elevilor Liberali.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. ... M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Potrivit Cameliei Raicu, purtatorul de cuvant de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bals, Viorel Dinu a pretins ca este seful de post de la Politia Voineasa. ... Viorel Dinu a fost eliberat ieri de oamenii legii si este cercetat in stare de libertate.
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet. ... "Grupul era monitorizat din luna aprilie, cand au fost interceptate o parte dintre livrari", a precizat Viorel Porumb.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
Dupa candidatura-surpriza a fostului consilier prezidential senatorul Serban Nicolae la presedintia PSD, anuntata marti seara, si a primarului comunei Niculesti, Dorinel Soare, in cursa pentru sefia parti-dului, alaturi de favoritul numarul unu, Ion Iliescu, s-a inscris ieri si senatorul Mircea Geoana.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... - In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
Cu toate ca duminica Dutu si-a anuntat cu mare tam-tam candidatura, conducerea centrala a hotarat ieri sa-i retraga sprijinul politic si l-a nominalizat pe Ion Popescu drept candidat al PD-L pentru sefia CJC.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Viorel Dolha Transnistria in sens geografic este delimitata de malul de 800 km al Nistrului, de malul de 600 km al Bugului si litoralul de 150 km al Marii Negre (1).
Fostul sef al Politiei, generalul Ion Pitulescu, a amintit, intr-un cotidian central, de implicarea vicepresedintelui PSD Viorel Hrebenciuc in anumite afaceri dubioase facute exclusiv de arabi. ... Asta sustin doi dintre vicepresedintii partidului, Ion Solcanu si Valer Dorneanu.
Este stiut faptul ca Ion Iliescu nu s-a impacat cu ideea de a evolua in esalonul secund al politicii.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Dan Nica a mai spus ca la intoarcerea presedintelui PSD, Mircea Geoana, din delegatia oficiala din China, se va " vedea cand anume se poate realiza" o intalnire, precum cea propusa de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, intre presedintele PDL, Emil Boc, presedintele PSD, Mircea Geoana si seful Statului, Traian Basescu.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Echipa lui Ponta Alt proaspat vicepresedinte este Bebe Viorel Ionica, fost membru al PD-L si patron al unui cotidian local. ... Eugen Valceanu, plecat la PD-L, Bebe Popescu, fost deputat, Cristian Toader Pasti, Ion Florescu si Ion Ciocea.
Au fost prezenti Ion Pargaru - presedintele Fundatiei Comerciale Romane, Cornel Diaconita - seful Directiei de promovare a exporturilor din cadrul Ministerului Economiei si Comertului, Constantin Udrea - director in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
google-analytics.com