Cautare

1687 de rezultate pentru "viitoru puieni program2013 2014" (3.26 secunde)
MApN a cedat drepturile de utilizare a patentului de fabricatie pana in 2014. Italienii de la Alenia Aeronautica vor putea utiliza documentatiile pentru IAR-99 Soim pana in 2014 pentru productia si reparatia unor astfel de aeronave in cazul in care vor prelua Avioane Craiova SA.
Agerpres informeaza ca drepturile salariale obtinute in instanta de catre salariati nu vor fi achitate imediat, ci ar putea fi platite pana in anul 2014, in mod esalonat, a declarat, marti, in cadrul comisiilor comune de Buget Finante si de Munca si Protectie Sociala si Juridica din Camera Deputatilor, Gheorghe Gherghina, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice /MFP/.
PDL nici nu are inca un candidat in cursa si oamenii masoara cu toata serioziatatea rezultatele scrutinului din 2014 si impart puterea pe baza lui! ... 2011 este prea neclar, 2014 este prea departe.
Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) vrea ca taxele de proprietate industriala pentru inventii si marci sa fie mentinute pana in 2014 la nivelul din 2006 si sa amane astfel o majorare de 20% aplicata insa de la inceputul anului, informeaza Mediafax.
Liviu Voinea a raspuns astfel intrebarii senatorului PSD Gabriela Firea , care l-a intrebat in ce masura este fezabila scaderea contributiilor de asigurari sociale cu 3% in 2014 si daca aceasta scadere se va face exclusiv de la angajator?
Recent, Guvernul Romaniei a aprobat alocarea temporara din venituri de privatizare a sumei de 2,9 miliarde de lei, ca avans pentru platile directe catre fermieri, bani pe care Comisia Europeana ii va acorda, la inceputul lunii ianuarie 2014.
E drept, am observat multa insistenta in a promova apocaliptic anul 2014 si, in general, viitorul nostru, ca tara. ... Revin acum la deciziile anuntate pentru 2014 (cu riscul de a obosi auditorii cu apetit pentru apocalipse):
Astazi vreau sa va vorbesc despre un domeniu care necesita atentie sporita, si anume, agricultura, in contextul in care expertii Comisiei Europene au transmis autoritatilor romane cateva observatii cu privire la absorbtia fondurilor UE 2014-2020, ca o prima versiune a Acordului de Parteneriat pentru utilizarea fondurilor comunitare in perioada 2014-2020.
Cererea de reexaminare a fost respinsa, atat de Senat, in calitate de prima camera sesizata, cat si de Camera Deputatilor, care, in calitate de Camera decizionala, a adoptat legea in forma initiala, in data de 11 februarie 2014, iar, in data de 19 februarie 2014, a transmis-o spre promulgare.
Implementarea riguroasa a programului este esentiala pentru pastrarea stabilitatii macroeconomice in acest an electoral." Reprezentantii FMI au precizat ca, printre prioritatile pentru 2014, trebuie amintite: ... La inceputul anului 2014 cifrele ne arata ca suntem pe un drum corect:
Cati sunt in executie in prezent Printre toate informatiile prezentate de ministrul Sova, pana la finele anului 2014 guvernul spera sa aiba in constructie efectiva circa 651 km.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.46/2014 - "gura de oxigen" a celor impovarati de plata obligatiilor financiare derivate din creditele bancare ", pe care o puteti citi in continuare.
Circa 4,75 milioane de romani cu varsta intre 18 si 65 de ani doresc sa cumpere produse de Black Friday 2014, cu 1,3 milioane mai multi decat in 2013, primele trei categorii vizate fiind electrocasnicele mici, televizoarele si telefoanele mobile, potrivit unui studiu Millward Brown.
In plus, se arata ca distribuitorii de energie si transportatorul national nu au efectuat investitiile necesare, fiind inregistrate, in patru ani â€" 2010-2014 â€" pierderi uriase in retea, estimate la aproape 2 miliarde de euro.
Dar lucrurile nu s-au schimbat nici in 2014.
Nationala de polo a Romaniei se va duela in preliminariile Campionatului European din 2014, in grupa D, cu Slovenia si Israel, informeaza Mediafax.
AUSTRA - ROMANIA, AZI, INNSBRUCK, ORA 21:30, IN DIRECT PE TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO Piti, inaintea penultimului meci de pregatire pentru CM 2014:
Presedintele FRF sustine ca Bucurestiul isi va depune candidatura in luna mai 2014, iar raspunsul oficial va veni in toamna aceluiasi ani. ... Pana in mai 2014, caietul va trebui sa fie complet.
A cumparat drepturile tv pentru Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci 2014 si pentru Jocurile Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro 2016 vor fi transmise, in Romania, de TVR.
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. ... Jocurile Olimpice de iarna din 2014 Oras gazda:
google-analytics.com