www.gandul.info informeaza: Editia din acest an a Black Friday, care in majoritatea magazinelor incepe pe 21 noiembrie, va fi si cea mai mare de pana acum.
Circa 4,75 milioane de romani cu varsta intre 18 si 65 de ani doresc sa cumpere produse de Black Friday 2014, cu 1,3 milioane mai multi decat in 2013, primele trei categorii vizate fiind electrocasnicele mici, televizoarele si telefoanele mobile, potrivit unui studiu Millward Brown.
Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra” se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay.
Gandul va prezinta, in exclusivitate, cateva din cele mai bune oferte de la eMAG si evoMAG si vom publica, in timp real, cele mai bune discounturi, informatii despre maratonul ofertelor”, precum si statistici periodice primite de la magazinele participante. Supriza pe care le-o face in acest an eMAG clientilor, dupa ce in 2013 a introdus in premiera de Black Friday automobile in oferta, o reprezinta alimentari cu carburant la Rompetrol la pret redus.