Cautare

1687 de rezultate pentru "viitoru puieni program2013 2014" (3.62 secunde)
Guvernul va initia o dezbatere cu intreaga clasa politica pentru un plan consensual de dezvoltare Guvernul va organiza, dupa vacanta parlamentara, o dezbatere privind elaborarea unui plan de dezvoltare a Romaniei pentru peroada 2014-2018, la care sunt invitati toti reprezentantii clasei politice.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul:
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a publicat saptamana trecuta prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020, document care stabileste modalitatea in care vor fi concentrate investitiile din Fondurile Europene Structurale si de Investitii, respectiv prezinta principiile implementarii efective a fondurilor in conformitate cu prevederile pachetului legislativ al Uniunii Europene.
Ce-si propun social-democratii pentru 2014 Victor Ponta sustine ca prioritatea PSD anul acesta este destructurarea regimului Basescu.
USL a avut ca obiectiv schimbarea regimului Basescu si trebuie sa-l duca la bun sfarsit Premierul Victor Ponta a dat, luni, in prima sedinta a BPN al PSD din 2014, la inceputul careia presa a avut acces, un mesaj de unitate a USL, el aratand ca USL a avut ca obiectiv schimbarea "regimului Basescu" si trebuie sa-l duca la bun sfarsit.
Sa recapitulam, pentru posteritate, ce are USL in mana la acest moment, 8 ianuarie 2014: ... Ce va face insa USL dupa decembrie 2014? ... • Editorial aparut pe Reporter Virtual, miercuri, 8 ianuarie 2014
In ianuarie 2014, inflatia a fost de 1,06%. ... Pensiile au crescut, prima data dupa multi ani, si s-au dat bugetarilor banii inapoi, iar pensiile au fost indexate peste rata inflatiei din ianuarie 2014.
Comisia Europeana a adoptat Acordul de Parteneriat 2014 - 2020 cu Romania in data de 6 august a.c., iar Romania este cel de al 11-lea stat din Uniunea Europeana, din cele 28, care are acest document aprobat.
Dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014, s-a ivit un soi de hei-rup, gen, acuma e momentul sa-l dam jos pe Ponta si de la Guvern!
Finalizarea implementarii programelor pentru perioada 2007 â€" 2013 si lansarea de urgenta a tuturor programelor pentru perioada 2014 â€" 2020, identificarea si eliminarea lacunelor si blocajelor din sistemele de implementare a fondurilor europene, cu accent pe cresterea gradului de utilizare si a calitatii proiectelor finantate.
Asta pentru ca, potrivit guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, Romania ar putea amana data tranzitiei catre moneda europeana, stabilita initial pentru 2014, daca nu va fi suficient pregatita.
Banca centrala va continua sa ia toate masurile necesare pentru ca Romania sa poata adera la zona euro in 2014, iar legea ii permite sa intre si pe piata valutara si chiar sa mareasca si mai mult dobanda cheie si rezervele minime obligatorii, a spus economistul sef al BNR, Valentin Lazea.Guvernul a stabilit, in urma cu doi ani, impreuna cu Banca Nationala a Romaniei (BNR) calendarul de admitere in zona euro, iar tinta avuta in vedere era anul 2014, in ideea ca in cei sapte ani executivul si banca centrala vor avea timp sa ia toate masurile fiscale, monetare si de restructurare pentru atingerea acelei tinte.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) vizeaza renuntarea la leu in favoarea monedei unice europene in 2014.Slovacia va deveni cea mai noua tara membra a zonei euro, cand va adopta moneda unica europeana in 2009, dar alte tari europene mai au cativa ani pana acolo, potrivit sondajului Reuters.Potrivit sondajului Reuters efectuat intre 11 si 22 aprilie, analistii se asteapta ca Estonia si Lituania sa se alature zonei euro in 2012, iar Cehia, Letonia si Polonia, in 2013.
RomA¢nia si Bulgaria vor A®ndeplini conditiile pentru adoptarea monedei unice europene pA¢na A®n 2014, A®n contextul A®n care accelerarea inflatiei a amA¢nat obiectivele pentru trecerea la euro A®n majoritatea statelor din centrul si estul Europei pA¢na A®n 2013 sau 2014, potrivit unui raport al UniCredit.
În ciuda criticilor aduse de CE si FMI, România tinteste în continuare adoptarea monedei euro în 2014.O amânare a adoptarii euro ar putea aduce o „relaxare periculoasa“ a masurilor necesare pentru procesul de convergenta a României catre nivelul statelor dezvoltate ale Uniunii Europene, a sustinut ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a României (BNR), la prezentarea ultimului raport trimestrial privind inflatia.
Din punctul de vedere al Romaniei, scopul principal al vizitei este declararea oficiala a intentiei autoritatilor de la Bucuresti privind adoptarea euro in 2014. Oficialii romani considera obiectivul adoptarii euro in 2014 drept realist, insa destul de greu de realizat avand in vedere evolutiile internationale.
In proiect se prevede ponderea pe care trebuie sa o atinga anual, pana in anul 2014, salariul minim brut lunar in castigul salarial mediu brut lunar, procentul urmand sa ajunga la 50% in anul 2014.
Romania poate deveni a saptea sau a opta putere economica a Europei pana in 2014 daca tendintele economice actuale se mentin, a afirmat, marti, premierul Calin Popescu Tariceanu, aratand ca este necesar ca statutul de tara modesta si complexata, dupa 1989, sa fie inlocuit de ambitie si emancipare.
Romania va rata obiectivul privind adoptarea euro in 2014, intrucat procedurile necesita o perioada mai mare de timp, potrivit lui Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist la ING Bank. "Anul 2014 nu este posibil din punct de vedere tehnic", a afirmat reprezentantul ING.
Guvernul roman va reitera tinta sa privind adoptarea euro in 2014 in cadrul unui raport de convergenta ce urmeaza a fi trimis saptamana aceasta la Bruxelles, a declarat marti, un oficial guvernamental.
google-analytics.com