Cautare

13437 de rezultate pentru "uniunea pictorilor bucuresti" (5.00 secunde)
Reprezentantii Delegatiei Uniunii Europene la Bucuresti au prezentat recent eurobarometrul de opinie publica in Uniune, care cuprinde, pentru prima data, un raport national pentru Romania, realizat pe baza unor sondaje de opinie efectuate la sfirsitul anului 2004 pe un esantion reprezentativ de peste o mie de persoane cu virsta de peste cincisprezece ani.
UNPR se aliaza cu PSD pentru alegerile din toamna Alianta dintre Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si Partidul Social Democrat (PSD) este oficiala. Reprezentantii Aliantei de Centru Sanga, uniunea celor doua partide, au inregistrat o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti.
Horia Garbea, despre cum a ramas Uniunea Scriitorilor din Romania fara sediu Tribunalul Bucuresti a decis, in aprilie 2010, ca sediul Uniunii Scriitorilor din Romania - Casa Monteoru sa fie restituit in natura mostenitorilor familiei Monteoru. Decizia Tribunalului a fost atacata la Curtea de Apel Bucuresti.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989.
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
Deci Romania are 33 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana pentru - si vreau sa citez fara sa gresesc - pentru autostrazi si cai ferate, pentru mediu, pentru dezvoltare regionala, pentru asistenta tehnica, pentru dezvoltarea resurselor umane, deci reconversie profesionala, pentru cresterea competitivitatii economice.
Nicolae Manolescu a fost propus de Uniunea Scriitorilor, Ion Caramitru de UNITER, Stefan Lungu de Uniunea Arhitectilor, Zamfir Dumitrescu de Uniunea Artistilor Plastici, Constantin Pivniceru a fost propus de Uniunea Cineastilor, Octavian Lazar Cozma a fost propus de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor, iar Gabriel Liiceanu a fost propus de Asociatia Editorilor din Romania.
Presedintia Romaniei a transmis, luni, un mesaj cu prilejul sarbatoririi "Zilei Europei", in care arata ca este interesul Romaniei ca Uniunea Europeana sa continue sa se consolideze din punct de vedere politic si economic.
apropierea cetatenilor de Uniunea Europeana; ... Niciodata in istoria ei Uniunea Europeana nu a fost privita cu mai multa circumspectie de catre cetateni ca in ultimul an, conform datelor furnizate de ultimul Eurobarometru.
"Apropierea cetatenilor de Uniunea Europeana"; ... Acestia saluta faptul ca Uniunea Europeana este o importanta putere internationala, cu relatii bilaterale consolidate cu tari din intreaga lume, dar si cu relatii multilaterale cu organizatii internationale, in cadrul carora joaca un rol activ. ... Referitor la subiectul "apropierea cetatenilor de Uniunea Europeana":
Prin semnarea acordului de Asociere si Liber schimb cu Uniunea Europeana, Republica Moldova a facut un pas istoric, consfintind, prin vointa clasei politice, sustinuta de cea mai mare parte a populatiei, abandonarea statutului de fosta republica sovietica in favoarea celui de tara cu adevarat independenta si stapana pe destinul sau.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va avea in perioada urmatoare un impact foarte mare asupra intreprinzatorilor autohtoni mici si mijlocii.
'Peste doua miliarde de euro reprezinta diferenta, in defavoarea statului roman, dintre cotizatiile pe care le-am platit la Uniunea Europeana si banii pe care i-am incasat de acolo.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
google-analytics.com