Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (3.20 secunde)
 100 de lei sacul de azotat? Directorul combinatului Doljchim din Craiova, Dumitru Ungureanu, a declarat pentru GdS ca in partea de nord a judetului Dolj, dealerii au urcat pretul ingrasamintelor chimice cu 40%, ca sa-si pregateasca terenul pentru perioada cand vor veni subventiile de la stat.
Traian Basescu nu doreste reducerea CAS Presedintele Traian Basescu nu adera la ideea premierului Mihai-Razvan Ungureanu de a scadea CAS, intrucat considera ca varianta majorarii salariilor este mult mai eficienta, deoarece o parte din bani se transfera in fondul de pensii si reduce deficitul, potrivit unui interviu acordat EvZ.
"Statul, din creditor devine actionar al CFR" Departamentul pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, din cadrul PSD, isi exprima nemultumirea cu privire la decizia luata de Guvernul Ungureanu de a converti datoriile CFR SA in actiuni.
Ungureanu inchide poarta, iar Pintea, Bradeanu si Tacalie nu dau bilete de voie. ... La atacul imediat urmator al Ungariei, vine inca o interventie marca inregistrata Ungureanu, iar Romania incepe sa zburde. ... Ungureanu 11 interventii, Tolnai - portari;
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata.
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare. ... Acum, noul FC Caracal, sub bagheta aceluiasi antrenor Nae Ungureanu, da piept cu principala contracandidata a Universitatii, CSM Rimnicu Vilcea, meciul fiind programat miine dimineata, la Caracal.
Cine a vazut o porcarie mai mare decit circul provocat de demisia invizibila a ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu?
Gheorghiof a precizat ca aceasta numire a fost propusa de ministrul afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, la solicitarea presedintelui Camerei Deputatilor (CD), Adrian Nastase.
Flutur a mai declarat ca "il asteapta cu drag in PLD si pe Mihai Razvan Ungureanu", presa prezentandu-l pe ministrul de Externe drept un simpatizat al noului partid.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu si-a exprimat ieri, 4 aprilie a.c., intr-un cadru oficial, parerea privind situatia ziaristilor romani rapiti in Irak, pe data de 28 martie a.c.
"Fanariotii" au votat cu Puterea" Guvernul Ungureanu a trecut la limita cu 237 de voturi. O parte din deputatii minoritatilor nationale, altele decat cea maghiara, au ramas fideli aranjamentelor personale si nu electoratului.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Motiunea USL va fi votata de 238 de parlamentari Surse din USL au declarat pentru DeCe News ca in acest moment 238 de parlamentari vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu.
Atata vreme cat nu se va introduce un circuit electronic al documentelor, niciun prim ministru, ca este el Ponta, Razvan-Ungureanu sau Boc nu va putea raspunde la aceasta intrebare simpla.
Si poate ca n-ar fi fost o problema daca guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu n-ar fi cazut, zilele trecute, in urma unei motiuni de cenzura.
Avantajul obtinut de PSD in Comisiile juridice a mai fost completat si de o vadita reticenta a ministrului de Externe, Razvan Ungureanu, care a insistat ieri sa vorbeasca de o „posibila” demisie a cabinetului Tariceanu in conditiile in care liberalii si democratii dau ca certa organizarea unor noi alegeri in toamna acestui an.
Problema Bistroe este una europeana si trebuie sa-si gaseasca solutii europene, intrucat modificarile mediului in Delta Dunarii privesc toata Europa, a declarat ieri la Scoala de Vara a PNL ministrul de Externe Mihai-Razvan Ungureanu.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, efectueaza o vizita oficiala in Federatia Rusa, la invitatia omologului sau Serghei Lavrov. ... Razvan Ungureanu a apreciat ca deschiderea acestui consulat este un prim-pas spre restabilirea unor relatii economice de anvergura cu Rusia.
Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Mihai-Razvan Ungureanu, aflat la sfarsitul saptamanii trecute in Libia, i-a inmanat sambata seara colonelului Moammar Al-Kadhafi un mesaj din partea presedintelui Traian Basescu, in care este exprimata dorinta Romaniei de a relansa relatiile bilaterale.
google-analytics.com