Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (8.38 secunde)
In 1656, o epidemie de ciuma a ucis sute de locuitori, iar intre anii 1892 si 1922, peste 1000 de locuitori au plecat in America de Nord, din pricina conditiilor agricole dificile.
In consecinta, la 9/10 august 1601, Mihai Viteazu este ucis de generalul Giorgio Basta in apropiere de Turda. Era inlaturata, astfel, orice tentativa de unire a provinciilor locuite de romani, aceasta actiune fiind reluata de-abia in secolul al XIX-lea.
Dupa un an, Mihai Viteazul a fost ucis langa Turda, iar unirea… s-a destramat. De ce a facut voievodul muntean aceasta unire?
Ca urmare a faptului ca l-a marturisit pe Iisus Hristos, a fost ucis cu lancea la Tessalonic. Cruciatii din Evul Mediu l-au adoptat, ca si pe Sfantul Gheorghe, drept patron al lor.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova.
Povestea este inspirata dintr-un fapt real, (tip - Cine a ucis Craciunul), si cuprinde cazul tragic al unei familii dintr-un sat izolat, de pe grindurile Dunarii.
Imediat dupa ce al doilea sot al lui Scarlett este ucis, Rhett o cere in casatorie si, intr-un final, ea accepta.
Ulise a castigat intrecerea cu arcul, apoi i-a ucis pe toti ceilalti petitori si-a dezvaluit adevarata identitate. Penelopei nu i-a venit sa creada si banuia ca era vizitata de un zeu care luase infatisarea lui Ulise.
Asa ca zilele astea am ucis clona din copilarie din mai multe motive. Dar asta cu saracia a fost decisiv.
19.10.2018 Cand un prieten din copilarie de-al lui Baaba este ucis, acesta se duce la Miami, unde face echipa cu un politist local pentru a da de urma criminalilor.
UCIDE-I CU SANGE RECE Bazat pe filmul norvegian In Order of Disappearance (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care incearca sa razbune moartea fiului sau, ucis de membrii unui cartel de droguri.
Pentru ceea ce pare o putere extraordinara, cat si pentru gestul sau de a ierta cardul care aproape ca l-a ucis , Jonathan va fi privit ca un ales, ca fiul Marelui Pescarus.
A fost ucis in lupta cu angajatii complexului. Evident ca individul cunostea foarte bine terenul si organizarea in mare a complexului.
Jurnalul National: H7N9, un virus letal si tacut. In 2 luni: 22 de decese si 108 de persoane infectate (Autor:
In total, noul coronavirus - apropiat celui care a provocat SRAS si care a ucis 775 de persoane - este cauza a 22 de decese.
Anchetatorii au stabilit ca acesta a luat-o la ocazie pe Iuliana Neblea , a talharit-o si a ucis-o in bataie. Apoi ar fi dus-o in locuinta sa unde ar fi transat-o.
Anchetatorii au precizat ca in noaptea in care ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, copilul minor al celor doi se afla in apartament.
Luca 9:28-36).Dupa ce le-a adus la cunostiinta ucenicilor sai ca urmeaza sa fie ucis in Ierusalim (Matei 16:21), Hristos, impreuna cu Sfantul Petru, Sfantul Iacob si Sfantul Ioan, a urcat pe inaltul munte.
Ceremonia de beatificare a inceput in cimitirul Bellu, acolo unde se odihneste preotul ucis de regimul comunist. Mai multi demnitari au vizitat mormantul monseniorului Vladimir Ghika si au tinut un moment de reculegere.
Jurnalul National: 6 caini ridicati in cazul copilului omorat de maidanezi.
google-analytics.com