Cautare

406 de rezultate pentru "tv fix" (3.50 secunde)
Programul era unul fix doar dimineata, ca seara stateai pana terminai. Niciun chirurg nu poate spune, gata, e pauza de masa, continuam mai tarziu.
Am purtat-o fix de doua ori. Primul inconvenient era ca simteam ca iau foc sub ea tot timpul, desi era luna martie, iar al doilea era ca nu mai simteam ca sunt eu.
Mioara Comana, directorul Inspectiei Sanitare de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii, a declarat in direct la Adriana Nedelea LA FIX, in cazul elevilor care s-au intoxicat dupa o dezinsectie facuta la Liceul German din Arad, ca si personalul auxiliar al scolii a ajuns la spital cu simptome de intoxicare.
Nu este nimic fix in acest sens. Sint exclusi din partid doar cei care nu plaatesc cotizatia timp de doi-trei ani.
Puteam interpreta ca a vrut sa perturbe sedinta sau sa prelungeasca votarea ordinii de zi", a precizat Eugen Durbaca la finele sedintei, fix la un an de la ruperea protocolului dintre PNL-PD si PC.
Dupa fix o saptamana, declaratiile au fost altele. Si aceasta in conditiile in care in cele sapte zile situatia dintre platformisti si conducerea liberala nu a inregistrat schimbari majore.
Asadar, fata de luna noiembrie a anului trecut, PSD are cu aproape 8% mai putin, iar fata de alte cateva luni in urma, PSD scade cu aproximativ 10 procente, in timp ce PNG a cunoscut o crestere de fix acelasi numar de procente.
"Radu Teodor are un fix pentru mine, deoarece sunt o voce mai puternica in randul consilierilor locali PNL. Cu ceilalti consilieri PD ma inteleg foarte bine", a spus Stefarta.
Membru al Partidului Umanist Roman, devenit apoi Conservator, pana ce a primit "viza" de deputat si europarlamentar, Becsnescu a devenit independent din luna mai a anului 2006, postura in care a rezistat fix un an de zile, pana in mai 2007, cand s-a autoproclamat democrat.
Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5. Deputatii isi impart timpul de lucru intre Bruxelles, Strasbourg si circumscriptiile lor electorale.
Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5. Deputatii isi impart timpul de lucru intre Bruxelles, Strasbourg si circumscriptiile lor electorale.
Sincer, nu putem sa ne prefacem ca ne doare fix... in cot, insa un singur lucru nu-l pricepem: nea Gigi, daca tot ai cumparat sampanie de 5 kile si fursecuri, de ce le-ai lasat, bre neatinse?
O plangere asemanatoare a primit BEJ si din partea observatorilor Pro Democratia, cu privire la faptul ca banner-ele PSD, ce il infatisau pe Nicusor Constantinescu, candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, erau agatate intre doi stalpi, fix deasupra iesirii din sectia de votare.
Fiecare stat membru dispune de un numar fix de locuri, maximum 99 si minimum 5. Paritatea barbati-femei: reprezentarea femeilor in Parlamentul European este in continua crestere.
In fine, argumentul invocat de Tusac potrivit caruia liberalul Oleniuc nu ar mai fi consilier local a fost demontat chiar de catre colegul social-democrat al primarului, ministrul Sanatatii, Ion Bazac, in momentul in care l-a demis pe Oleniuc din functia de manager al Sanatoriului Balnear fix din motivul ca este, inca, consilier local.
"Au inceput imediat sa se planga ca nu vor avea de unde sa achite impozitul fix, ca merg in pierdere.
"Baietii astia de la departamentul de dezinformare al primariei, asa cum am numit noi departamentul mass-media de acolo, au facut un fix, nu stiu la ce le foloseste sa minta atat.
Intervievat despre acuzatiile care i-au fost aduse de procurorii anticoruptie, Prodan, intelectual fin, a inceput sa toarne cruci in fata camerelor TV si sa-si blesteme dusmanii, semn ca apropierea de Mama Sidonia nu este una intamplatoare.
Un calcul simplu arata ca descurcaretul Scarlat primea de la stat fix 154. 344 de euro pe an, drept chirie pentru un teren care probabil nici nu ar fi valorat atat de mult daca era vandut in 2001.
Dupa un termen limita fix, Consiliul de Securitate al ONU ar trebui sa proclame adoptarea unei solutii cu doua state", aprecia Solana, la Fundatia Ditchley.
google-analytics.com