Cautare

4891 de rezultate pentru "trident port constanta" (4.66 secunde)
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta. In urma cu cativa ani Kronospan Romania a deschis in Portul Constanta Sud Agigea un terminal la care se incarca si se descarca pe si de pe nave produse lemnoase.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
Manifestarea s-a desfasurat la Hotelul Rex din Mamaia, pe parcursul a doua zile si a fost organizata de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (U.S.A.I.D.), ca parte a Programului ECOLINKS, si de Serviciul Comercial al Statelor Unite din Bucuresti, in cooperare cu Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta si Universitatea "Ovidius" Constanta.
La intoarcerea in tara, concluzia oamenilor a fost ca, spre deosebire de Constanta, care a ajuns un burg european, desi este cel mai mare port la Marea Neagra, orasul Varna si Bulgaria in general se dezvolta intr-un spirit cu adevarat european.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a declarat ieri ca decizia judecatorului de a anula taxele de intrare in port reprezinta "o mare gogomanie". ... Legat de aceeasi chestiune, deputatul crede ca "organizatiile sindicale din port ar trebui sa aiba o atitudine mult mai deschisa spre schimbare".
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Prezenta la Constanta pentru analiza anuala a activitatii Directiei Judetene pentru Sport si a Clubului Farul, ministrul Monica Iacob Ridzi (foto) a fost alaturi de colegii sai democrat-liberali in cadrul unei conferinte de presa in care problema tensiunilor locale dintre PD-L si PSD a fost mediata cu gratie de secretarul de stat Razvan Murgeanu, care a "taiat" elanul presei, precizand ca alocarea fondurilor in mod "preferential" de catre Consiliul Judetean (condus de social-democratul Nicusor Constantinescu) este o problema pe care o va gestiona liderul Mircea Banias.
Dupa mai bine de jumatate de an in care Portul Constanta a fost lipsit de lucrari de dragare, lucrurile reintra in normal, iar atribuirea unui contract privind dragajul de intretinere in porturile Constanta, Midia si Mangalia a devenit o chestiune de zile.
Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale Razvan Murgeanu (foto) s-a intalnit, vineri, cu primarii PD-L din judetul Constanta, pentru a discuta cu acestia despre proiectele pe care le au si despre accesarea fondurilor. Potrivit lui Murgeanu, Constanta are mai multe proiecte pe lista de lucru a ministerului:
google-analytics.com