Cautare

11477 de rezultate pentru "trei generatii" (5.56 secunde)
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva.
Cred ca cel mai important este, insa, sa sprijinim sistemul educational care sa se reformeze si sa pregateasca noile generatii de tineri pentru provocarile de cariera cu care urmeaza a se confrunta.
Dar Catedrala e unul dintre putinele semne durabile pe care le vor fi lasat cateva generatii, printre care si a mea.
Tuturor va cer scuze ca v-am tinut mult, dar am simtit nevoia sa va povestesc, celor mai tineri, cum a fost scoala noastra si poate vor intelege si cei care trebuie cum si de ce am fost generatii de elita, care au dat multi specialisti.
Viorica Dancila a reafirmat angajamentul constant al Romaniei in lupta impotriva antisemitismului, evidentiind, in acelasi timp, implicarea Complexului Educational Laude-Reut din Bucuresti in derularea unor proiecte educationale destinate tinerei generatii.Viorica Dancila a prezentat demersurile autoritatilor romane in planul comemorarii si cercetarii Holocaustului, precum si al combaterii antisemitismului, care au urmarit, cu precadere, reconcilierea cu trecutul recent al Romaniei prin dezvoltarea programelor educationale despre Holocaust destinate invatamantului preuniversitar si universitar, protejarea mostenirii culturale evreiesti, combaterea antisemitismului si a altor forme de rasism si xenofobie.
De prea multa vreme, copiii, a caror zi o sarbatorim astazi, au constituit noi si noi generatii de sacrificiu. ... Altfel, vom mai numara multe alte generatii de sacrificiu.
Idealurile unei generatii, din care am facut parte, s-au schimbat. Acum un sfert de veac era important sa incerci sa devii medic sau farmacist sau gestionar sau sef de restaurant sau director, pentru a fenta in vreun fel sistemul si a-ti putea asigura hrana, pentru sine si familie.
In acelasi timp se manifesta ca gazetar si scriitor remarcabil al acelei generatii nelinistite a lui Eliade si Noica. ... In acelasi timp se manifesta ca gazetar si scriitor remarcabil al acelei generatii nelinistite a lui Eliade si Noica.
Cu alte cuvinte, urmasii celui care a pacatuit purtau in spate povara timp de sapte generatii. ... Mai ales ca putea interveni si pacatul colectiv intr-un anumit moment istoric, si era aberant ca un popor sa fie pedepsit timp de sapte generatii la rand pentru o ratacire de moment.
Pentru ca, daca m-ar fi intrebat cineva acum citeva zile ce parere am despre acest aspect din educatia tinerei generatii, as fi fost sceptica in privinta faptului ca parintii sint preocupati de ceea ce ar trebui sa stie cei mici in legatura cu valoarea banului si modul in care trebuie gestionat pentru a nu intra in impas financiar.
Dar, domnilor profesori, nu contesta nimeni meritele in educarea tinerelor generatii! ... Inseamna ca profesorii sunt din ce in ce mai putin apti sa scoleasca tinerele generatii.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Dupa trei ani reuseste sa plece din Romania in Germania, unde a avut sansa de a-si alege, la 41 de ani, profesorul in radioterapie - in persoana domnului dr.
Preturile sunt destul de piperate, de la 1,5 milioane de lei trei nopti la trei stele si pana la 22,5 milioane pachetul de cinci zile la patru stele. La Mangalia, Revelionul poate fi sarbatorit la trei sau la patru stele.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
Se alege agentia peste trei saptamini, campania video apare dupa o luna, operatorii de telefonie in august, si tu nu ramii in minister (sau macar sa ceri din afara lui sa te ocupi pro bono de aceasta poveste). ... Trei intelectuali de marca:
Iosif Badea (CS Universitatea) - locul I la categoria 24 kg, U 11 (sub 11 ani), Ionela Baran (CS Universitatea) - locul doi (23 kg, U11), Nahomi Badea (LPS "Petrache Triscu") - locul trei (29 kg, U13), Ramona Vanatoru (CS Universitatea) - locul trei (40 kg, U13), Robert Pasare (LPS) - locul I (34 kg, U15), Catalin Bota (LPS) - locul doi (46 kg, U15), Andrei Cucu (CS Universitatea) - locul trei (46 kg, U15), Madalin Dragomir (LPS) - locul trei (55 kg, U15), Onisin Badea (LPS) - locul trei (60 kg, U15), Nicoleta Veghea (LPS) - locul 1 (52 kg, U15), Marian Ivanoiu (LPS) - locul trei (36 kg, U15), Camelia Ivanovici (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U15), Robert Patru (LPS) - locul trei (57 kg, U15), Alexandra Ganea (CS Universitatea) - locul I la U15 (40 kg) si locul trei la U17 (40 kg), Theodora Bleaju (LPS) - locul I (48 kg, U17), Delia Ciobanu (LPS) - locul trei (63 kg, U17), Floriana Vacaru (CS Universitatea) - locul doi (70 kg, U17), Augustin Balan (CS Universitatea) - locul doi (55 kg, U23), Adrian Nicola (CS Universitatea) - locul I (90 kg, U23), Alexandru Margineanu (CS Universitatea) - locul doi (+100 kg, U23), Larisa Staicu (CS Universitatea) - locul trei (63 kg, U23) si Simona Balan (LPS) - locul 1 (70 kg, U23).
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Trei actori de exceptie: ... Atunci, din cei trei celebri, doar Marin Moraru mai era printre noi.
Aceasta problema, sub cele trei variante ale sale, a preocupat din cele mai vechi timpuri deopotriva matematicieni, filozofi, muzicieni, scriitori. ... Acest decret interzicea daramarea caselor vechi (distrugerea monumentelor si a bisericilor din perioada comunista), impartirea populatiei in trei categorii:
Sambata, 19 ianuarie, brandul american AFFLICTION a sustinut un eveniment in cadrul caruia fanii K1 s-au intalnit cu Andrei Stoica,Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
google-analytics.com