Cautare

9940 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs cluj educatoare limba romana" (4.94 secunde)
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%.
Herta Muller, laureata Premiului Nobel pentru literatura in anul 2009, descrie suferintele acestor nevinovati in lagarele de munca sovietice. ... - La Cluj ati ajuns in clasa a VII-a, cum v-ati acomodat? ... - Cum v-ati acomodat la Cluj?
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Avantajul subiectelor diferentiate Anul acesta, subiectele au fost diferentiate, pentru prima data fiind doua variante de test la Limba Romana (Real si Uman) si o varianta in plus la Matematica, cea pentru filiera tehnologica.
Transsylvania Off Road Club va organiza in perioada 26-29 august 2010 cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Off Road organizata la Cluj.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
Banii reprezinta diferente rezultate din calculul gresit al mai multor sporuri. ... In ciuda faptului ca peste tot in tara profesorii grevisti si-au incasat banii pentru cele trei saptamani de greva, pentru aproape 100 de educatoare din judetul Gorj acest lucru inca nu s-a intamplat.
Domnule Ministru este vorba de invatatori si educatoare cu veghime in invatamant, cu rezultate deosebite in pregatirea copiilor, care au urmat cursuri de pregatire psiho-pedagogica si de metodica muncii didactice si care acum sunt trimise pentru echivalari intr-un dute-vino pe la universitati si inspectorarte.
Dulcea limba romaneasca se trage din "mama moldoveneasca", a zis presedintele Republicii Moldova, acest Voronin care, mai nou, este si priceput intr-ale istoriei si altele asemenea. ... Mama ei de limba!
30 din 12 martie 2009, prevede explicit ca onorul militar se acorda in urmatoarea ordine:
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele. ... Postul a fost scos la concurs pana acum de trei ori si nu s-a prezentat nimeni", a spus Mogos.
Dupa sase luni, directorii numiti urmeaza sa sustina concurs pe posturi. ... Se va organiza concurs, dar numai pentru cei care nu au dat. ... La noi se organizeaza concurs pentru functia de director executiv adjunct la control, unde postul este vacant“.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
-concurs de barci cu motor; -concurs de barci cu rame; ... -concurs ambarcatiuni de caiac-canoe si canotaj; -concurs de prinderea ratelor;
google-analytics.com