Cautare

1518 de rezultate pentru "tiberiu filip timisoara" (2.68 secunde)
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. ... Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... Timisoara - Sos.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
A doua oara in play-off Gorjenii si-ar fi dorit BC Timisoara in play-off, insa vor avea parte de un adversar mult mai incomod, Gaz Metan Medias. Gruparea sibiana a incheiat sezonul regulat pe locul 1, la egalitate cu BC Timisoara, insa a beneficiat de avantaj in jocurile directe.
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. ... Pe 29 si 30 mai, se va juca spectacolul Sarea in bucate al Teatrului National Mihai Eminescu din Timisoara.
Astfel, singurul inscris in cursa pentru presedintia organizatiei judetene, in speta Tiberiu Marc, a obtinut functia de presedinte, desigur, in urma unui vot secret, in care 231 de colegi de-ai sai i-au incercuit numele pe buletinul de vot.
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc.
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
"A plouat foarte rau ieri (n.r.-30 mai), vedeti ca la unele schelete li s-au spart craniile de la cat de puternica a fost ploaia", spune arheologul Tiberiu Potarniche. ... "Acesta este cel mai interesant schelet", arata Tiberiu spre unul dintre morminte.
Bogdan Tiberiu Iacob arunca o stire bomba: ... Bogdan Tiberiu Iacob arunca la plesneala si numele mai multor europarlamentari, intre care, Ioan Mircea Pascu si Adrian Severin, ceea ce este o tampenie.
Potrivit Presedintelui executiv al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, Toro Tiberiu, comunitatea maghiarilor din Romania si-a pus la punct planurile pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc.
Traian Basescu i-a respins pe buna dreptate pe Ioan Irimie si Tiberiu Nitu (acum resapat), doi procurori cu o prestatie lamentabila in fata CSM si, mai ales, lipsiti de performante notabile in activitate.
"Facem aceste modernizari pentru ca in anul 2007 societatea sa poata functiona in sistem concurential, dupa regulile economiei de piata", a spus Tiberiu Trotea, directorul general al SNLO. ... Tiberiu Trotea, directorul SNLO, spune ca reducerea ajutorului de stat cu 25% nu va afecta unitatea:
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics.ro ca a intrat in posesia unei informatii bomba de ultima ora care sustine ca postul Realitatea TV se pregateste sa isi schimbe, curand, proprietarul.
google-analytics.com