Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (2.89 secunde)
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Crin Antonescu (PNL), Mircea Geoana (PSD), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Basescu (sustinut de PDL), Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNGCD), Ovidiu Cristian Iane (Partidul Ecologist Roman), Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM) , Remus Cernea (Partidul Verzilor), Constantin Ninel Potirca (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista).
Ca asociati din Deva sint oamenii de afaceri Dorel si Remus Haiduc, care s-au aflat si in spatele firmei PRESUT Jilt.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Aliantele bizare, cu partide dubioase sau personaje cel putin exotice (ca Remus Cernea) sunt neconvingatoare si lipsite de orice fel de beneficii, ba dimpotriva.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca urmareste cu interes “metamorfoza PD“, iar daca la Conventia Nationala din aceasta luna va castiga proiectul politic popular, “este firesc“ ca PPCD sa sustina integrarea ulterioara a acestui partid in PPE si asteapta ca prioritatile politice crestin-democrate sa fie sustinute la nivel parlamentar si guvernamental.
Din Biroul Executiv al PC Zalau mai fac parte Dorel Fechete - prim vicepresedinte, Dorin Gora - secretar general, Tiberiu Marcean - vicepresedinte organizatoric, Vasile Marchis - vicepresedinte economic, Maria Decanovici - vicepresedinte cultura si educatie, Remus Padurean - vicepresedinte resurse umane si Liviu Rad - vicepresedinte relatia cu marile intreprinderi.
In alta ordine de idei, in ceea ce priveste situatia PD Mangalia, acolo unde doi consilieri locali au fost dati afara din partid, comentariile nu au fost prea transante, doar democratul Remus Macovei - prezent si el la conferinta - declarand:
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PD Constanta, Tudorel Calapod, a declarat ca sesizarile depuse de Danut Moisoiu, Tanase Barde si Remus Macovei, referitoare la corectitudinea alegerilor judetene, au fost retrase.
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Si pensionarii democrati, condusi de Remus Macovei, s-au intalnit, alaturi de pensionarii liberali, coordonati de Eugen Cojocaru, cu Oscar Benes, pentru a pune la punct o strategie de informare eficienta a pensionarilor constanteni cu privire la drepturile care le revin.
Nu intamplator un progresist roman, ecologistul Remus Cernea, declara, in 2009: - Romania va fi cu adevarat libera si democratica atunci cand va avea presedinte o femeie rroma, lesbiana si atee, pentru ca atunci oamenii inseamna ca vor alege un presedinte trecand peste prejudecatile lor.
Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes.
Plecand de la afirmatiile colonelului (r) Remus Ghergulescu, fost comandant al Batalionului 404 Cercetare, care sustine ca au existat, in decembrie 1989, luptatori din Retelele R (a MApN) si S (a DSS), se incearca o discreta manipulare a adevarurilor privind originea acestei retele si a responsabililor pentru destinul ei.
O sectiune distincta a expozitiei prezinta Clujul in epoca lui Eminescu, asa cum a fost vazut orasul prin ochii poetului. Lucrarile lui Horea Remus Epure prezinta peisaje ardelenesti, dar si monumente reprezentative ale Clujului. ZALAU.
Secondat de secretarul Organizatiei Municipale, Remus Macovei, deputatul democrat Laurentiu Mironescu a pus la cale si o actiune, destinata pensionarilor.
"Remus Minca se zbate sa spuna peste tot ca el este candidatul PD la primarie, dar sa nu-l bagati in seama.
In cursul zilei de joi, Institutia Prefecturii a organizat o serie de manifestari care au dorit sa marcheze sarbatorirea zilei de 23 noiembrie ca Ziua Recunostintei Constantenilor. Printre manifestarile desfasurate in aceasta zi s-au numarat atribuirea numelui primului prefect al Constantei, Remus Opreanu, Scolii nr.
Romulus sau Remus, nu stiu, unul din gemeni, oricum, am vazut ca este un apt combatant si ma bucur sincer pentru el", a declarat Mironescu.
Democratul Remus Minca, inscris in cursa interna a PD pentru desemnarea unui candidat la Primaria Constanta, spera intr-o "competitie adevarata si corecta" in cadrul partidului sau.
google-analytics.com