Nemultumit de directia in care se indreapta tara noastra sub actuala guvernare, vicepresedintele conservator Bogdan Liviu Ciuca a anuntat ca noul program cu care vine Alianta PSD-PC va fi "cel mai ambitios, cel mai articulat si aplicat program de guvernare care a existat pana acum in Romania".

Programul Aliantei va fi lansat in dezbatere publica maine, odata cu organizarea Consiliului National comun al PSD si PC, iar, dupa cum amintea Bogdan Ciuca, pensionarii vor reprezenta si de aceasta data prioritatea zero in guvernarea comuna PSD-PC.

"Ultimele rapoarte, inclusiv cel al Bancii Mondiale, ne plaseaza undeva mai mult alaturat de unele tari din Africa. Am reusit in ultima perioada sa smulgem Romania de pe harta Europei si s-o plasam, din punct de vedere financiar sau al performantelor economice, in Africa, ceea ce nu este normal", a amintit Bogdan Ciuca.

Conservatorul galatean a mai amintit ca economia romaneasca nu prea merge "ca unsa", asa cum se vehiculeaza printre alesii nostri, si spune ca Romania nu este o tara saraca, ci o tara saracita datorita unei guvernari neprofesioniste si, mai ales, datorita conflictelor obositoare si interminabile.