Cautare

1937 de rezultate pentru "telekom iasi contact" (5.28 secunde)
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba. ... N-a zis si Chisinau-Bucuresti (sau Chisinau-Iasi). ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
Potrivit lor, Pamantul este controlat de multa vreme de reprezentantii unor civilizatii extraterestre, care insa se feresc sa intre in contact cu noi deoarece considera ca suntem inca insuficient dezvoltati si trebuie sa ne mai maturizam.
In acest scop, el a fost in contact cu cativa dintre membrii personalului din serviciul activ de intretinere a rachetelor, care s-au aratat dispusi sa declare ce s-a intamplat cu aceasta ocazie, cand 50 de rachete balistice intercontinentale au devenit temporar indisponibile, deoarece baza nu a mai putut lua legatura cu ofiterii de lansare care le controlau.
Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra Primul contact dintre omenire si o civilizatie extraterestra poate fi benefic, dar cel mai probabil va fi periculos, socant si se va solda cu distrugerea noastra. ... de aceea ea va putea fi anihilata instantaneu la primul contact, conchide Michio Kaku.
Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate. ... El spune ca, impreuna cu extraterestrul cu care era in contact, a mai facut si alte calatorii in interiorul acelor globuri, in diferite regiuni ale Pamantului:
Controlorul reitereaza, de asemenea, ca tot nu exista niciun contact radar cu misterioasa aeronava. ... In acest sens, el a vorbit din nou cu Centrul si cu pilotii companiilor aeriene care au avut contact vizual cu nava.
Reactiile debuteaza la 2-60 de minute dupa contact si includ un spectru larg de simptome, care variaza de la intensitate medie la severa si chiar amenintatoare de viata.
„Atentie, în cazul în care anuntul specifica numele unei persoane de contact, este indicat sa solicitati sa vorbiti cu aceasta sau sa întrebati, în cazul în care veti vorbi cu altcineva, daca este necesar sa sunati ulterior pentru a discuta cu persoana de contact“, noteaza specialistii www.lucrez.ro. Ce nu trebuie sa faceti Alt sfat este sa nu lasati impresia ca sunteti disperat dupa locul de munca respectiv pentru ca angajatorul vrea pe cineva care sa se potriveasca nevoilor firmei si nu orice persoana care are nevoie de o slujba.
Modificarile aduse de raportul Parlamentului European vizeaza, de asemenea, extinderea functiilor si atributiilor punctelor de contact si ale punctelor de contact pentru informare, precum si consolidarea functiilor corespondentilor nationali.
Practic, lentila are la interior doua lichide, apa si ulei, fiecare intrand in contact cu doua substraturi de metal despartite de un al treilea, izolator electric. Suprafata de contact dintre cele doua lichide nu este plana, ci curba.
As vrea in mod deosebit sa evidentiez posibilitatea oferita companiilor de a publica informatii prin Local Business Center, aplicatie ce permite, pe langa postarea datelor de contact, si postarea programului, imagini si multe altele", a spus Jaroslav Bengl, manager de produs pentru harti de la Google Zurich.
Datele de contact sunt urmatoarele: ... Datele de contact sunt urmatoarele: ... Datele de contact sunt urmatoarele: Editura Virtual, www.corectbooks.comPentru a avea cartea e-book (contra-cost), e suficient sa va creati un cont al Dvs.
Filmul Arrival / Primul contact, unul dintre cele mai asteptate thrillere SF ale anului, se va lansa la cinema vineri, 11 noiembrie 2016 - simultan in Romania si SUA.
google-analytics.com