Cautare

1410 de rezultate pentru "telekom fagaras telefon" (3.80 secunde)
Fagaras catre Distrigaz Sud. Suma totala este de 290.474.725.000 lei. Platile se vor face din contul Trezoreriei Statului, in conformitate cu prevederile legale referitoare la utilizarea veniturilor din privatizare si valorificarea activelor bancare neperformante.
Fosta Nitramonia Fagaras, divizata acum in cinci societati, la care AVAS are un control de 79,05%, negociaza cu o firma din Ungaria.
ELECTROPUTERE Craiova nu este singura societate pentru care s-a ales solutia vanzarii pe active, alte cazuri fiind TRACTORUL Brasov si NITRAMONIA Fagaras.
Printre acestea se afla firme produca-toare de tractoare si masini agricole, dar si compania intere-sata sa cumpere si Nitramonia Fagaras.
Jumatatea superioara contine patru edificii reprezentative pentru orasul Sibiu ca Muzeul Brukenthal, Turnul Sfatului cu cladirea adiacenta, Casa Artelor si Casa Luxemburg, iar in partea de sus, Muntii Fagaras, se mai precizeaza in comunicat.
Reamintim ca sindicalistii de la Tractorul, Rulmentul si Nitramonia Fagaras au pichetat timp de cinci zile consecutiv Prefectura Brasov in semn de protest fata de intarzierea procesului de privatizare si a situatiei in care au ajuns cele trei societati.
Totodata, pentru societatile de pe platforma Nitramonia Fagaras s-au stabilit masurile necesare redresarii situatiei economico-financiare. La Nicolina Iasi a fost publicat anuntul de vanzare a tuturor activelor, iar in cazul in care nu vor fi cumparatori, societatea intra in lichidare.
Cele cinci noi puncte de lucru ale RAR din tara vor functiona in oratele Tecuci (pentru judetul Galati), Campulung (pentru Arges), Sighitoara (judetul Mures), Fagaras (pentru judetul Brasov), iar la Vatra Dornei va fi deschis un puct de lucru pentru judetul Suceava.
Potrivit studiul de amplasament pentru a doua centrala nucleara a tarii, cele mai bune patru locatii selectate se afla in judetele Brasov, Sibiu, Arad si Cluj. Cea mai potrivita locatie pentru noua centrala nucleara ar fi intre Fagaras si Talmaciu, pe Olt. (C. A. )
Cele mai bune patru locatii selectate se afla in judetele Brasov, Sibiu, Arad si Cluj, iar cea mai potrivita pentru noua centrala nucleara ar fi intre Fagaras si Talmaciu, pe Olt.
Prin accesibilitatea si diversitatea modelelor, DEICHMANN a reusit astfel sa devina magazinul in care tu ai cea mai mare incredere In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani si acum Afi Palace Cotroceni ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile atat de dragi familiei tale.
In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Bucuresti Cotroceni, Piatra Neamt, Bacau din nou,Vaslui si acum Bucuresti- Sun Plaza ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile cu care esti deja obisnuit.
Ioan Niculae detine combinatele,chimice Viromet Victoria, Amurco Bacau, Nitroporos Fagaras, Chemgas Slobozia, Donau Chem Turnu Magurele si Azochim Savinesti, fiind este cel mai important jucator de pe piata de ingrasaminte din Romania.
Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes si Medgidia.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Petrosani si Sfantu Gheorghe.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Brasov, Fagaras, Feldioara, Rupea, Sacele, Zarnesti. Prezenta in 178 de localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Daca esti din Aiud, Arad, Bacau, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Fagaras, Filiasi, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orsova, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sinaia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Tecuci, Timisoara si Drobeta-Turnu Severin, ai acces la 4G+, la viteze de download de pana la 375 Mbps.
Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - se pregateste sa plece in miniturneul "Trenul pierdut", care va include concerte in Bucuresti (13 aprilie - Hard Rock Cafe), Fagaras (19 aprilie - Casa de cultura) si Sibiu (20 aprilie - Imperium Pub).
google-analytics.com