Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (8.03 secunde)
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
- Pentru a doua oara consecutiv, Romania este prezenta la prestigiosul Targ International de Carte de la Beijing, detinand, alaturi de celelalte tari din Centrul si Estul Europei, calitatea de invitata de onoare.
- Targ de viniluri cu peste 10.000 de titluri, cel mai mare targ de gen din tara in care muzica redevine vie, iar sunetul natural, asa cum a fost candva.
Recent, aceasta a organizat in Centrul Vechi un targ oriental, intitulat sugestiv 1001 de nopt. La targ, Inas a fost insotita de tatal si de fratele sau, pasionati si ei de vestimenatatie si parfumuri de calitate.
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
acestea se pot aranja in peste 15 moduri, ceea ce este un lucru imbucurator pentru toate fetele si doamnele care trec pragul acestui targ de mirese. ... Targul Miresei de la Romexpo este ultimul targ de profil la care participa cei cu Rochii Versatile, anul acesta.
In cadrul FOC va fi deschis si un targ educational, cu peste 50 de expozanti, iar in fiecare zi copiii vor putea asculta povesti citite de artisti renumiti, printre care soprana Felicia Filip, campioana olimpica, mondiala si europeana la spada Loredana Dinu si dirijorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin, Anna Ungureanu.
0244 280 861 ora 11,00 - Mandra ie romaneasca, - moment artistic sustinut de elevi ai Liceului Tehnologic Maneciu 23 iunie 2018, ora 9,30 - Muzeul Conacul Pana Filipescu, Filipestii de Targ, nr.868, tel.
In perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare targ de nunti al sfarsitului de an, eveniment ce aduna aproape 200 de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
La acest targ mi-a atras in mod special atentia mesterul popilar Ghorghe Ciuncanu, care este prezent cu o multime de minunatii. ... Lumea a intra in panica cu coronavirusul si, din pacate, lumea nu mai vine la targ cum vedea odata.
Ceasul Atlantic, la noi in targ, ajunge la 1.000 de RON (mecanismul este al lui, iar cureaua este noua, din piele), iar optional ii pot da si cureaua metalica Atlantic, in cei 800 RON.
La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle. ... Ca noutate la acest targ sunt inelele din argint cu pietre, dar si diverse coliere si bentite din lana de diverse culori.
"Organizarea acestui targ de martisoare de catre institutiile noastre are ca scop valorizarea copiilor prescolari si scolari in spatial comunitatii.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita la standarde europene, Piata Amzei din centrul Capitalei le ofera bucurestenilor un targ traditional romanesc. In cadrul acestui targ, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
In Buzau, Galleria Mall organizeaza "Targul Indragostitilor - Targ cu obiecte handmade!" Targul este deschis intre 11 si 16 februarie, de la 11:00 la 20:00. In Constanta, magazinul Carrefour organizeaza un Targ de Sfantul Valentin, intre 13 si 16 februarie.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! 14-16 martie 2014 Vizitare: 10, 00 - 18, 00 Intrarea libera Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
"Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures. La fiecare targ ma straduiesc sa vin cu ceva nou si tot testam.
De joi pana duminica sunteti asteptati in Piata Amzei, in locatie cu dichis, la un targ ca altadata. ... Sunteti asteptati deci intr-un nou loc de promenada bucuresteana, la un targ ca altadata, marca Piata Taraneasca!
A fost un targ foarte frumos, dar straini au fost mai putini spre deosebire de alte targuri din alte orase la care am participat. ... La acest targ, vizitatorii au fost asteptati cu o gama diversa de produse culinare.
"Am venit la acest targ cu produse facute din ingrediente naturale, precum:
google-analytics.com