Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (3.19 secunde)
Cazul Mihail Boldea este semnificativ in acest sens. ... Parlamentarul Mihail Boldea arata cum actuala putere este doar un instrument in mana unora care, autoproclamati oameni politici, functioneaza dupa modelul masinii de spalat.
De asemenea, trei avioane care urmau sa ajunga in Capitala - doua pe aeroportul "Henri Conada" si unul pe Aeroportul "Aurel Vlaicu", din Bucuresti, au aterizat de urgenta pe aeroportul International Mihail Kogalniceanu, din Constanta, din cauza cetii din Capitala.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
Noile zboruri efectuate de pe Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu", vor avea mai multe destinatii europene. ... Potrivit conducerii Aeroportului "Mihail Kogalniceanu", compania Blue Air va opera zboruri incepand cu data de 29 iulie, primele doua destinatii urmand sa fie Bucuresti si Bruxelles.
Dupa cum a declarat Toni Mihail Grebla, directorul PATROMIN si fost prefect de Gorj, adevarata miza a înfiintarii Companiei Energetice este accesul unor grupuri de interese la actiunile Hidroelectrica. ... Toni Mihail Grebla a avansat si un nume al unui potential cumparator.
Camera de Comert si Industrie Dolj a cerut presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihail Vlasov, sa explice in cadrul Adunarii Generale Extraordinare programata pentru Duminica Rusaliilor "care sunt cauzele care au generat deschiderea procedurii de insolventa a Romexpo"
Arhanghelii sunt reprezentari mitice apartinand calendarului popular, dar care au ca echivalenti pe Arhanghelii Mihail si Gavriil din calendarul ortodox, celebrati la 8 Noiembrie. ... In folclorul religios romanesc, Arhanghelul Mihail este un personaj mai venerat in comparatie cu Arhanghelul Gavriil.
Pe data de 8 noiembrie 2018, se sarbatoresc Sfintii mari Arhangeli Mihail si Gavriil. ... Arhanghelul Mihail ne spune Renunta la frica!, ne transmite ca noi stam in propria noastra cale, ne impiedicam de propriile convingeri si limitari.
Mihail Sebastian, in noaptea de 27/28 aprilie, intre orele 19:00-04:00, traficul rutier va fi restrictionat total intre Str. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au extins cercetarile in dosarul penal al lui Mihail Oncioiu, administrator al unei societati comerciale din comuna Danesti, judetul Gorj, arestat pe 20 septembrie, pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune.
Arhanghelul Mihail cel aducator de voturi Sfintii si bisericile nu au lipsit de la apel nici in aceasta campanie, in ciuda interdictiei BOR care nu doreste ca preotii sa se implice politic.
Din comisia a carei presedintie revine PSD conform algoritmului politic convenit fac parte social-democratii George Liviu Maior si Mihail Popescu. Lupta dintre cei doi contracandidati la sefia comisiei a fost stransa, Maior castigand cu 19 voturi fata de cele 17 primite de Mihail Popescu.
De precizat, in contextul dat, ca, din punctul de vedere al presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu, controalele la Primaria Mihail Kogalniceanu sunt facute pentru fostul primar si nu pentru actualul, deoarece acesta "nu a putut sa faca in 6 luni ce a facut predecesorul intr-un mandat”.
Mihail Lupoi (din sala): ... Mihail Lupoi: Am ascultat cat de competenti au fost cei din fosta guvernare, cat de profunda analiza au facut cei din actuala guvernare.
Ion Iliescu publica pe blog articolul cu titlul "MIHAIL GORBACIOV LA BUCURESTI", pe care il puteti citi in continuare. ... la Reuniunea de la Torino, in 2005, a Forumului Politic Mondial, co-prezidata de fostul Presedinte Mihail Gorbaciov si de fostul Premier al Italiei - Andreotti;
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Astfel, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 7 februarie a.c., presedintele Organizatiei Judetene PRM, Radu Comanici a aratat necesitatea incasarii impozitului pe terenul agricol la bugetele locale, trecerea Portului Constanta in administratia publica locala, dar si a Aeroportului "Mihail Kogalniceanu", acestea cateva dintre sursele majore de venit ale judetului Constanta.
Ministerul de resort le reproseaza celor doi angajati ai institutiei faptul ca nu au reusit si nici macar nu au incercat sa apere interesele ministerului in problema casei Plesia din strada Mihail Kogalniceanu, unde isi are sediul PSD Dolj.
Raman, asadar, ministrii Mihail Hardau (de la Educatie) si Gheorghe Barbu (de la Munca), asupra carora planeaza nemultumiri atat democrate, dar si liberale, ca sa nu mai vorbim de parerea populatiei.
google-analytics.com