Cautare

61778 de rezultate pentru "suta florin din negru voda accident mortal" (6.76 secunde)
Din mai multe perspective. ... Pentru ca USL a obtinut nu 50 la suta din voturile politice, nu usor peste 50 la suta, ci 67 la suta. ... Prin care si-a adjudecat aproape 90 la suta din consiliile judetene.
Porcul este comestibil in proportie de suta la suta, de la rat pana la varful cozii, orice bucatica din el poate fi transformata in preparate delicioase.
Si bine-i zic cei de la INSOMAR pentru ca am vazut si alte date din sondaj care confirma cele de mai sus cu asupra de masura.
Adevarul a devenit o problema in sine abia dupa evenimentele din decembrie 1989. ... Somat sa instituie starea de urgenta, presedintele a spus - senin, desi cerul era permanent plumburiu - ca nu este nevoie de o astfel de masura fiindca doar unu la suta din teritoriu este afectat.
Senina si politicoasa ONU aduce la inceput de martie un omagiu mai degraba vulgar, printr-un raport al Uniunii Interparlamentare (UIP), care anunta ca in 2006 numarul femeilor reprezentate in structurile de putere a atins un nivel-record, 17 la suta din clasa politica mondiala ajungand sa fie formata din reprezentante ale sexului zis slab.
Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament. Acest procent poate fi obtinut, este adevarat, cu un rezultat general de circa 56 la suta la iesirea din urne.
Produsul Intern Brut (PIB()va creste cu 6,5 la suta in 2008 si cu 6,1 la suta in 2009, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza (CNP), estimarile mentinandu-se pentru urmatorii sase ani.
"Este un plan al lui Traian Basescu, care vrea sa fie sigur ca are controlul absolut asupra PDL si vrea sa-si impuna echipa care este suta la suta obedienta si suta la suta slugarnica.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
Indicele preturilor de consum in luna decembrie a anului trecut fata de noiembrie este 100,53 la suta, in usoara crestere fata de cel din noiembrie, cand a fost de 100,52 la suta, potrivit datelor prezentate miercuri de Institutul National de Statistica.
Mai exact potrivit investigatiei, efectuata in perioada 16 ianuarie - 28 februarie 2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
Indicele BET, care reflecta evolutia celor mai lichide actiuni listate, a inregistrat o crestere cu 10,47 puncte (0,19 la suta), ajungand la nivelul de 5.428,10 puncte.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Mogosanu, Negru, Mascarenhas, I. ... Voda (accidentat), R. ... Voda Alexandru (Alba Iulia ) Arbitru VAR: Cojocaru Adrian Viorel (Galati), Arbitru AVAR: Badea Marius (Ramnicu Valcea)
GABRIELA de 35 de ani din jud. ... Stirbei Voda catre str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com