Cautare

2388 de rezultate pentru "stoian vasile" (2.68 secunde)
Un cetatean roman a formulat o scrisoare de protest dupa ce Senatul a aprobat o lege prin care vor putea fi eutanasiati doar cainii ce sufera de boli incurabile. Puteti citi in continuare petitia cetateanului Andrei-Eugen Stoian. ... Andrei-Eugen Stoian'
Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei. ... La 33 de ani, Adelina Stoian era gravida in luna a noua cu un copil pe care si l-a dorit incă
Clinica Nera, unde Petrica Mitu-Stoian efectua tratament post-COVID, a avut prima reactia dupa moartea maestrului.
Dosar penal in cazul mortii cantaretului Petrica Mitu Stoian, care a decedat in urma cu doua zile la spitalul judetean din Resita.
Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, in aplauzele fanilor care l-au iubit. Toti cer intr-o singura voce sa se faca dreptate, iar daca cineva a gresit in cazul interpretului, sa platesca.
Medicul care i-a facut tratamentul in camera hiperbara lui Petrica Mitu Stoian este de fapt, medic psihiatru.
Sunt trei anchete deschise in paralel in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Astazi, Ministerul Sanatatii a demarat o inspectie la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzica populara.
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian.
Florian Stoian, purtator de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. ... Pacienta se afla la Serviciul de Urgenta, la Chirurgie", a mai spus Stoian.
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Ne-am facut de ras Ultimul vorbitor dintre candidati a fost Vasile Blaga. ... Ca un fel de concluzie, Vasile Blaga a sustinut necesitatea unei schimbari la varful PDL, comparand partidul cu un tren:
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
google-analytics.com